Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.04.2010, 17:04:03
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
ok,imi cer scuze pentru modul mai taios in care am expus argumentele mele.dar nu ai mentionat nimic despre argumentele mele ,daca am dreptate sau nu , tu te-ai inflamat ca TE-A CERTAT CINEVA . cum a indraznit cineva sa te certe pe tine care propovaduiesti iubirea CERSIND-O de la altii si cei care nu ti-o ofera cand vrei tu si cum vrei tu sunt lipsiti de respect si batjocoritori . ia fii tu o persoana iubitoare fara sa astepti nimic in shimb de la altii(iubirea adevarata nu e un troc :iti dau "iubire" daca imi dai "iubire" ) si cere pentru iubirea ta catre aproapele sa te rasplateasca Dumnezeu(ca El nu ramane dator niciodata,pe cand oamenii sunt nestatornici si nu vad virtutile sau patimile noastre)

:) ba ,din contra, afirmai (citatul mai jos)ca ar fi mai bine fara credinte si chiar puneai un semn de intrebare asupra existentei lui Dumnezeu ,ca oamenii ar trebui sa fie buni , SI NU SUNT,deci s-ar putea pana la urma sa nu existe Dumnezeu !

DOAMNE AJUTA! PASTE FERICIT PENTRU TOTI !
Imi propusesem sa te ignor pentru faptul in care scrii si jignesti oamenii.

Ca sa lamurim lucrurile:
1. Argumentele tale sunt gresite din start. Tu abia ai intrat in acest forum, nu ma stii: nici macar ce sex sunt, ce probleme am, ce religie/confesiune.

2. Ma faci "ateu viclean" - am mai spus, a judeca si eticheta pe altii nu este nici ortodox si nici altei religii nu apartine.
Nu stiu cum indraznesti sa arunci asa afirmatii, pe ce te bazezi.
Sunt un simplu ortodox, atat cat pot sa fiu si mai presus de toate sunt om si femeie.
3. Nu stiu sa fi cersit cuiva de aici iubire, special pentru mine. Am cerut sa fie adevarati ortodoxi si sa se gandeasca in fara de teologie teoretica si la oameni si la iubirea de oameni si sa aibe griaj cum si ce scriu. Macar atat. Ce fac ei privat pentru altii nu stiu.
Eu stiu ce fac eu pe toate planurile.
Si nu cer sa ma rasplateasca nimeni. Ceea ce fac, in viata reala, fac fara sa astept nimic.
4. "ba ,din contra, afirmai (citatul mai jos)ca ar fi mai bine fara credinte si chiar puneai un semn de intrebare asupra existentei lui Dumnezeu ,ca oamenii ar trebui sa fie buni , SI NU SUNT,deci s-ar putea pana la urma sa nu existe Dumnezeu!"

Asa ceva n-am afirmat niciodata!!!! Asta ai priceput si inflorit tu!
Citeste ce am scris mai sus Ancai. N-am timp sa ma tot repet.
Pe scurt am spus numai ca nu eticheta si il face pe ortodox, ci ceea ce face si simte.
Daca el a fost botezat ortodox, dar face rau, este egal cu zero. Si chiar daca se mai roaga, sau se mai duce la biserica, dar face rau oamenilor, tot degeaba.
Credinta nu inseamna numai sa fii botezat in ea si sa te duci la biserica, sau sa citesti teologie. Dumnezeu a spus sa ne iubim unii pe altii. Restul al trebui sa stii.
Si eu nu am atacat pe nimeni aici, asa cum faceti tu, Zaharia, Anca etc.
Iar ceea ce fac in viata reala si daca sunt iubitoare sau alte cele, nu poti sa stii.
Asa ca fereste-te sa faci afirmatii aiurea si sa ranesti oameni pe care nu-i cunosti, asa din prima, de cum intri pe un forum.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oare de ce? romi2000 Din Vechiul Testament 10 02.06.2010 14:00:43
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? sophia Mari Duhovnici si predicile lor 5 09.01.2010 23:13:44
oare.. ioanhodean Mari Duhovnici si predicile lor 10 22.07.2008 11:32:27
OARE CE SA FIE? simona76 Generalitati 39 09.07.2008 00:08:08