Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Biblia este creația lui Dumnezeu prin sfânta Biserica întemeiată de Hristos. Biserica a existat înainte să ia naștere Noul Testament.
|
Cand Domnul Iisus Hristos spunea "cercetati Scripturile" (Ioan 5:39), biserica ortodoxa nu exista. La ce biserica va referiti cand spuneti "Biserica intemeiata de Hristos"?
Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Și tot nu ai răspuns, de ce ține secta adventistă din care faci parte dumneata, canonul biblic stabilit de Sfinții Părinți, în secolele 4 și 5, dacă așa cum spuneai d-ta, Duhul Sfânt nu a mai lucrat prin ei?
|
Spuneti minciuni. Eu nu am spus niciodata ca Duhul Sfant nu a mai lucrat. Dimpotriva, sunt convins ca Duhul Sfant lucreaza cu putere si astazi si ne invata ceea ce a spus Mantuitorul ca ne va invata (vedeti o postare a mea recenta).
Cat despre ceea ce au facut slujitorii lui Dumnezeu pomeniti de dvs. (acei Sfinti Parinti), este bine primit. Dumnezeu sa fie slavit pentru ca prin acesti slujitori ai Sai, ne-a daruit
Sfanta Scriptura "care poate sa ne dea intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Iisus Hristos." (2 Timotei 3:15).