Citat:
În prealabil postat de Radu32
nu mi-a placut niciodata acest individ suspect; Danion,numai citindu-i biografia,mi-am facut de la inceput o idee proasta despre el, deoarece nu am incredere in oamenii fluctuanti ( mi se par slabi de minte !). Biografia lui stiu ca era o varza,cu tot felu de experiente,si nu mi s-a parut un om de incredere ! Dar D-zeu sa-l lumineze,nu vreau sa-l vb de rau,ca nici nu il cunosc deloc !
Acuma intrebarea centrala, care nu s-a prea pus pe aici e, una : cine e in spatele acestei actiuni de dezbinare,si ce forta politica externa,si cu ce interese patroneaza acest demers ???
Serviciile de interes, straine,stiu foarte bine, ca pentru a dezechilibra o tara ,trebuie mai intai sa-i dezbini oamenii,si asta se face cel mai eficient dezbinand o biserica !
|
Dupa ce-l faci de doua parale, dupa ce-l faci cum iti vine la gura (individ suspect; fluctuant = slab de minte; biografie varza; nu e om de incredere!) - mai si spui, cu... candoare (!), ca... nu vrei sa-l vorbesti de rau! :)) ca nici macar nu-l cunosti deloc!
Iar intrebarea centrala pe care ti-o pui este aceea a unui cadru serios si de nadejde, stima noastra si mandria, fiu constiincios al partidului, exemplu demn de urmat de catre toate cadrele pe calea construirii... Nu-i asa, tovarasele? Suntem toti convinsi ca matale ai un dosar bun, si nu o biografie varza, ca a suspectului de mai sus...
Daca nu ar fi mai degraba de plans, cred ca ar fi tare ilar...