Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2010, 09:49:42
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Post Mila Domnului peste noi toti...

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
nu mi-a placut niciodata acest individ suspect; Danion,numai citindu-i biografia,mi-am facut de la inceput o idee proasta despre el, deoarece nu am incredere in oamenii fluctuanti ( mi se par slabi de minte !). Biografia lui stiu ca era o varza,cu tot felu de experiente,si nu mi s-a parut un om de incredere ! Dar D-zeu sa-l lumineze,nu vreau sa-l vb de rau,ca nici nu il cunosc deloc !
Acuma intrebarea centrala, care nu s-a prea pus pe aici e, una : cine e in spatele acestei actiuni de dezbinare,si ce forta politica externa,si cu ce interese patroneaza acest demers ???
Serviciile de interes, straine,stiu foarte bine, ca pentru a dezechilibra o tara ,trebuie mai intai sa-i dezbini oamenii,si asta se face cel mai eficient dezbinand o biserica !
Dupa ce-l faci de doua parale, dupa ce-l faci cum iti vine la gura (individ suspect; fluctuant = slab de minte; biografie varza; nu e om de incredere!) - mai si spui, cu... candoare (!), ca... nu vrei sa-l vorbesti de rau! :)) ca nici macar nu-l cunosti deloc!
Iar intrebarea centrala pe care ti-o pui este aceea a unui cadru serios si de nadejde, stima noastra si mandria, fiu constiincios al partidului, exemplu demn de urmat de catre toate cadrele pe calea construirii... Nu-i asa, tovarasele? Suntem toti convinsi ca matale ai un dosar bun, si nu o biografie varza, ca a suspectului de mai sus...

Daca nu ar fi mai degraba de plans, cred ca ar fi tare ilar...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Stie cineva? delia31 Biserica Ortodoxa Romana 8 06.12.2013 20:08:13
Stie cineva...? Noesisaa Generalitati 14 07.05.2011 12:05:14
stie cineva felixlivadaru Din Noul Testament 6 25.08.2010 00:31:42
Stie cineva??????? pui Generalitati 10 24.10.2008 12:46:18
Stie cineva..???? tigerAvalo9 Generalitati 6 20.09.2008 17:18:04