View Single Post
Vechi 12.04.2010, 22:34:35
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Andrei, ai o problema: multi ti-au atras atentia si tu refuzi sa vezi!
(si nu ma refer la injuriile tale impotriva mea si impotriva altora...gen: bai, sunteti fraieri ca voi credeti in minuni, bai! extremistilor, bigotilor.. whatever. Nu, nu la asta marefer)

Ai ajuns foarte hulitor.
Ateii de pe forum sunt nimic fata de tine.
Sincer, imi pare rau sa vad ce ti se intampla.. iti pierzi evlavia fata de cele sfinte (ai vorbit groaznic despre preoti si sf. taine), iti pierzi credinta in Hristos (ai spus ca este "unul dintre fiii lui Dumnezeu" alaturi de vishnu si altii.. pot da linkuri)..
Esti in deriva, esti in intuneric..
(poate ca ti se pare ca te atac, dar nu este adevarat: exemplul tau de decadere de la un an la altul m-a ingrozit!)
Dumnezeu sa te apere si sa te pazeasca!

Cat despre nesimtire: pentru asta cer sa ia administratorul masuri. Asta e alta poveste.
Poate atui clarificat intre timp dar eu am inteles ca Andrei doar redcea la absurd argulmentul Ancai, nu vroia sa spuna ca neaga faptul ca Hristos s-a nascut fara pacat.
Eu nu inteleg, Andrei, de ce nu scrii pur si simplu asta si preferi diverse remarci personale.