View Single Post
Vechi 13.04.2010, 16:42:26
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sunt sigur ca Sf. Ioan Gura de Aur o sa-ti placa.
Si mai sunt si altii.
Si mie imi plac scrierile Sfantului Ioan Gura de Aur. O spun fara nici un fel de ironie (am citit cateva omilii).

Dar, te intreb pe tine Alin, tu ai citit omilia referitoare la Ioan 2:4? Daca da, ce parere ai despre atitudinea Sfantului Ioan Gura de Aur referitor la comportamentul Mariei (mama Domnului Iisus Hristos) la nunta din Cana?

Citat:
Daca tu ne poti recomanda autori protestanti din aceeasi perioada, chiar sunt curios sa cunosc..
Citeste scrierile unor autori ca Sfantul Apostol Petru, Sfantul Apostol Pavel, Sfantul Apostol Ioan, etc. Vei vedea ca gandesc, vietuiesc si scriu ca niste protestanti sau neoprotestanti.

Citat:
Sunt curios, ce ai putea invata util de la adventistul care iti spune ca e musai sa tii sabatul si alte minuni asemenea?
Eu am un coleg si prieten penticostal (am si mers impreuna cu el, de cateva ori, la adunari penticostale - si voi mai merge). Discutam despre credinta si avem ce invata unul de la celelalt. Nu i-am vorbit niciodata despe sabat. Cunoaste si singur problema. Avem multe altele de discutat.

Citat:
Asta este o chestie interesant, de ex. discutia despre vorbirea in limbi.
Am mai vazut astfel de discutii dar in general sustinatorii fenomenului in cauza aveau destule lacune care tineau de o anumita maturitate in primul rand.
Aveti voi o obsesie sa va luati de omul care respecta ceva ce este scris in Sfanta Scriptura (dar nu apare in invataturile si practica voastra). Oricum ai intoarce-o, trebuie sa recunosti ca vorbirea in limbi este unul din darurile Duhului Sfant (un dar pe care nici eu nu-l am). Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi.
Reply With Quote