Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Sunt sigur ca Sf. Ioan Gura de Aur o sa-ti placa.
Si mai sunt si altii.
|
Si mie imi plac scrierile Sfantului Ioan Gura de Aur. O spun fara nici un fel de ironie (am citit cateva omilii).
Dar, te intreb pe tine Alin, tu ai citit omilia referitoare la Ioan 2:4? Daca da, ce parere ai despre atitudinea Sfantului Ioan Gura de Aur referitor la comportamentul Mariei (mama Domnului Iisus Hristos) la nunta din Cana?
Citat:
Daca tu ne poti recomanda autori protestanti din aceeasi perioada, chiar sunt curios sa cunosc.. 
|
Citeste scrierile unor autori ca Sfantul Apostol Petru, Sfantul Apostol Pavel, Sfantul Apostol Ioan, etc. Vei vedea ca gandesc, vietuiesc si scriu ca niste protestanti sau neoprotestanti.
Citat:
Sunt curios, ce ai putea invata util de la adventistul care iti spune ca e musai sa tii sabatul si alte minuni asemenea?
|
Eu am un coleg si prieten penticostal (am si mers impreuna cu el, de cateva ori, la adunari penticostale - si voi mai merge). Discutam despre credinta si avem ce invata unul de la celelalt. Nu i-am vorbit niciodata despe sabat. Cunoaste si singur problema. Avem multe altele de discutat.
Citat:
Asta este o chestie interesant, de ex. discutia despre vorbirea in limbi.
Am mai vazut astfel de discutii dar in general sustinatorii fenomenului in cauza aveau destule lacune care tineau de o anumita maturitate in primul rand.
|
Aveti voi o obsesie sa va luati de omul care respecta ceva ce este scris in Sfanta Scriptura (dar nu apare in invataturile si practica voastra). Oricum ai intoarce-o, trebuie sa recunosti ca vorbirea in limbi este unul din darurile Duhului Sfant (un dar pe care nici eu nu-l am). Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi.