Citat:
Īn prealabil postat de Lavrentiu
Bine ai venit pe site, Florin Liviu!
De ce sa iti para rau? Fiecare ti-a raspuns in modul in care a considerat cel mai potrivit - in relatie cu felul in care el insusi se raporteaza la problema.
Uite, din punctul meu de vedere Filioque este o inovatie fata de Evanghelie, adica fata de Predania Apostolilor, de aceea, asa cum zice Pavel, o primesc ca atare: ca pe o invatatura noua care trebuie respinsa, caci alta Evanghelie fata de cea a Apostolilor nu o doresc.
Asta nu inseamna ca ii urasc pe catolici. Doamne fereste! Sa nu fie!
Hristos a inviat!
|
Imi pare rau pentru ca la aceasta intrebare primisem deja prin Duhul un raspuns potrivit. Iar raspunsurile Voastre au fost intocmai cu realitatea si asteptarile mele si pentru ele Va multumesc. Iar despre ceea ce simt cred ca adevarul revelat tine foarte mult de acceptarea lui in forurile noastre interioare si de aceea am spus ca "asa simt eu". Adevarurile care nu imi implinesc fiinta consider ca sunt inutile intr-o masura mai mare sau mai mica in functie de interesele care ma macina atunci. Ma bucur cand ceea ce "simt" coincide cu ceea ce simt spirite mai educate decat al meu sarmanul.
Sunteti o echipa redutabila dar nici chiar voi nu reusiti spre regretul meu sa va delimitati de eretici, de atei si de evrei care tulbura apele altfel foarte limpezi de pe aici. Dumnezeu sa va lumineze si gandul cel bun sa nu va paraseasca niciodata !