Inca o dovada ca ai cunostinte minime despre subiectul pe care il infierezi cu atata entuziasm.
Omule, ce legatura vezi tu intre un act consensual intre doi adulti si un adult care violeaza un copil? Din nou, parafilia nu are nimic de a face cu homosexualitatea. Ca iti place sa le pui pe toate intr-o oala, ca sa iti iasa tie argumentatia mai usor, asta e alta treaba.
In primul rand, cine decide cine e idiot si cine nu?
In al doilea rand, ce treaba ai tu cu ce fac doi oameni in spatiul privat, atata timp cat amandoi sunt de acord? Si da, din cate stiu eu, sado-masochismul este legal
Daca sursa ta de informatii legate de homosexualitate e un bigot musulman, poate ar fi bine sa cauti ceva surse alternative de informare.
Homosexualitatea nu e o chestie care "se ia", deci nu ai cum sa ajungi homosexual daca Gigel, vecinul care tocmai s-a mutat langa tine, e homosexual.
Legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex nu a dus la o crestere a numarului de homosexuali din tarile respective.
Stiu ca nu sunt hermafroditi, am vrut sa zic altceva.
Hai sa incerc o analogie: un barbat hetero e culoarea neagra, o femeie hetero e culoarea alba. Hermafroditii sunt diferite nuante de gri, pentru ca e clar ca acolo culorile s-au amestecat, printr-un accident genetic.
Homosexualii sunt si ei tot nuante de gri, doar ca nu cu defecte fizice, ca in cazul hermafroditilor. Tot un accident genetic e si acolo, si programarea e tot din nastere, nu e dobandita.
Arata-mi, te rog, studii care sa dovedeasca cum ca homosexualitatea e tratabila. Altele decat aberatiile evanghelice americane.
Pentru ca homosexualii nu au o problema de integrare in tarile unde sunt acceptati ca atare, si sunt membri egali ai societatii. Nu au nici un fel de handicap care sa ii impiedice sa lucreze, sa creeze si sa plateasca taxe. Problema nu tine de ei, ci tine de societatile intolerante unde au ghinionul sa se nasca. Asta e identitatea lor, la fel cum a ta e cea de hetero.
Sunt deja copii, in Europa de Vest, crescuti de cupluri de homosexuali, si nu s-au observat nici un fel de deviatii de comportament.