![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
![]() Omule, ce legatura vezi tu intre un act consensual intre doi adulti si un adult care violeaza un copil? Din nou, parafilia nu are nimic de a face cu homosexualitatea. Ca iti place sa le pui pe toate intr-o oala, ca sa iti iasa tie argumentatia mai usor, asta e alta treaba. Citat:
In al doilea rand, ce treaba ai tu cu ce fac doi oameni in spatiul privat, atata timp cat amandoi sunt de acord? Si da, din cate stiu eu, sado-masochismul este legal ![]() Citat:
Homosexualitatea nu e o chestie care "se ia", deci nu ai cum sa ajungi homosexual daca Gigel, vecinul care tocmai s-a mutat langa tine, e homosexual. Legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex nu a dus la o crestere a numarului de homosexuali din tarile respective. Citat:
Hai sa incerc o analogie: un barbat hetero e culoarea neagra, o femeie hetero e culoarea alba. Hermafroditii sunt diferite nuante de gri, pentru ca e clar ca acolo culorile s-au amestecat, printr-un accident genetic. Homosexualii sunt si ei tot nuante de gri, doar ca nu cu defecte fizice, ca in cazul hermafroditilor. Tot un accident genetic e si acolo, si programarea e tot din nastere, nu e dobandita. Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
scuza-ma , dar cred ca ai inteles complet gresit unde am vrut sa ajung. stiu si eu , ca si tine , ca homosexualitatea ''nu se ia'' , eu mi-am expus opinia intr-un plan generalizat. Bineinteles ca nu este problema mea ce fac 2 persoane in intimitatea dormitorului lor si cu atat mai putin nu sunt eu persoana indicata in a arunca prima piatra . el poate fi un ''bigot musulman'' , totusi homosexualitatea ''este impotriva firii'' si este aspru condemnata de catre Dumnezeu. eu sincer nu am nimic cu nimeni , ii respect pe toti , indiferent de culoare , religie sau orientare sexuala ; fiecare dintre noi e liber sa faca ce vrea !!! pana la urma judecata de apoi nu o voi face eu , eu sunt doar un pacatos!!!! ''Noi ne temem: " vai de mine, mor !" Ne temem ! Dar sa nu ne temem de ea (de moarte). Sa ne temem de pacat, ca pacatul ne duce la moarte. Pentru ca plata pacatului este moartea si adevarata moarte a sufletului este pacatul !'' |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 19:58:27 |
Nevoie de un sfat va rog ! | andreidiniasi | Umanitare | 9 | 20.04.2010 12:04:56 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 15:29:03 |
Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 01:08:32 |
|