View Single Post
Vechi 15.04.2010, 21:12:01
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mishi55 Vezi mesajul
Dupa ce-l faci de doua parale, dupa ce-l faci cum iti vine la gura (individ suspect; fluctuant = slab de minte; biografie varza; nu e om de incredere!) - mai si spui, cu... candoare (!), ca... nu vrei sa-l vorbesti de rau! :)) ca nici macar nu-l cunosti deloc!
Iar intrebarea centrala pe care ti-o pui este aceea a unui cadru serios si de nadejde, stima noastra si mandria, fiu constiincios al partidului, exemplu demn de urmat de catre toate cadrele pe calea construirii... Nu-i asa, tovarasele? Suntem toti convinsi ca matale ai un dosar bun, si nu o biografie varza, ca a suspectului de mai sus...

Daca nu ar fi mai degraba de plans, cred ca ar fi tare ilar...
Mersi de foarte nostimul comentariu,chiar a fost haios si am ras de numa...
Ok ! eu sunt gata sa accept ca m-am putut si eu inselasa,u poate ca nu,, insa numai in necunoastere de cauza,si luandu-ma dupa ce a postat autoarea la inceput si care suna f grav !
iar parerea fata de danion era una subiectivafugitiva, si nu obiectiva,am si zis apoi,ca nu vrerau sa-l vb de rau ca nci nu-l cunosc !
Pentru a-mi forma insa o parere obiectiva, te-as ruga sa-mi sintetizezi in 10 puncte,care e ideologia lui Danion,clar...si obiectiv !
te rog asta pt ca am vazut ca te pricepi,din ce ai mai scris la altii !
mersi de eventualul raspuns !
Reply With Quote