Citat:
În prealabil postat de vasalie
Nu stiu despre ce biserica vorbiti si nici nu o recunosc.
|
Știu că nu o recunoașteți. La fel de bine știu că, dacă moartea vă va surprinde în această stare, nu vă așteaptă nimic bun. Aveți, deci, timp să o recunoașteți. O viață întreagă, dar nu mai mult.
Biserica lui Hristos a clarificat problema botezului inca de acum 2 milenii ( nu de un mileniu).
Citat:
Nu stiu de unde ati scos expresia asta cu "pacatul ancestral" mostenit de bebelusi. In Sfanta Scriptura nu gasim asa ceva.
|
Găsim aici: Cartea Înțelepciunii (una dintre aceia pe care înșelătorii voștri le-au scos din Biblie deoarece nu le convenea):
Dumnezeu a zidit pe om spre nestricăciune și l-a făcut după chipul ființei Sale. Iar prin pizma diavolului moartea a intrat în lume (Înț 2: 23-24)
și aici:
Că de vreme ce printr-un om a venit moartea, tot printr-un om și învierea morților.
Căci, precum în Adam toți mor, așa și în Hristos toți vor învia.
(1 Cor 15:21,22)
Da, veți spune, în urma păcatului ancestral s-a transmis moartea, dar nu și păcatul propriu-zis. Vă contrazice, iarăși, Biblia:
Așadar, precum prin greșeala unuia a venit osânda pentru toți oamenii, așa și prin îndreptarea adusă de Unul a venit, pentru toți oamenii, îndreptarea care dă viață;
Căci precum prin neascultarea unui om s-au făcut păcătoși cei mulți, tot așa prin ascultarea unuia se vor face drepți cei mulți.
(Romani 5: 18-19)
Citat:
In ceea ce priveste invatatura crestina ma intereseaza ce a spus Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli. Daca aveti ceva invataturi din acesti "Autori", dati-mi citate.
|
Asta am făcut mai sus.