Citat:
În prealabil postat de Fani71
(de exemplu chestia cu Maria, femeie de la tara). Este si asta un stil pe care eu il si apreciez, pentru ca mai sparge un pic limba de lemn in care riscam noi ortodocsii sa ne afundam..
|
Fani, nu am stiut ca m-ai intrebat ceva referitor la aceasta specificare in legatura cu Maica Domnului.
...nu inteleg unde bati, unde bate Irina stiu dar este in afara discutiei, de la tine am pretentia de trezvie nu inchipuiri. Da, este maica Domnului, dar s-a nascut si a trait la tara, si ca ortodocsi, nici macar nu o consideram ca provenind dintr-o conceptie imaculata, nu vezi ca ne razboim cu catolici pina facem spuma la gura?...serios! deci CHIAR NOI SUNTEM aceia care suntem pe undeva mai treji si realizam ca Maica Domnului nu zbura prin aer ci dadea cu sapa si spala scutece de zor si statea la taclale cu satenii..care-i problema?, ce anume te deranjeaza PE TINE personal?... de fapt ce te raneste pe tine, cu ce iti pune-n pericol mintuirea?
..pina si in toate filmele crestine unde apare, nu este reprezentata ca fiind de la oras, vre-o printesa, ci o femeie simpla de la tara care dadea cu matura, culegea smochime si curmale, se conversa cu oamenii