Citat:
În prealabil postat de Doriana
Nu mai tin minte pentru ca au trecut vreo 13 ani, nu ca nu eram constienta. Eram perfect constienta . Tine cat vreau eu, nici mai mult nici mai putin.
|
Si totusi tin minte ca spuneai ca a fost un moment extrem de important pentru tine, si pentru care te-ai rugat si ai postit...iar eu din cate tin minte, ai afirmat ca nu mai stii exact ce spuneai, nici cat a durat, dar ca a fost ceva foarte intens...iar acum vorbesti ca de ceva ce se intampla in timp ce esti perfect constient, si care poate fi oprit cand vrei...de parca stii exact ce se intampla.
Ai afirmat de multe ori, ca cel care vorbeste in limbi nici nu stie intotdeauna ce spune, si nici nu intelege, sau ca are nevoie de transaltor...pai atunci cum sunt perfect constienti acesti oameni, si opresc...ce, de unde stiu cand sa se opreasca, cand ei nu stiu ce spun, se opresc ei..sau ii opreste altcineva?
Tu de ce ai vrut sa te opresti( scuza-mi indiscretia, dar sunt curioasa, ce il face pe un credincios penticostal sa puna punct acestei expriente, care nu e chiar una de zi cu zi, imi imaginez)?