![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si daca spui ca dureaza fix cat vrei tu, de unde stii ca nu tu iti induci starea aceea. Si daca totusi e un dar al duhului, de ce ai vrea sa inceteze vreodata?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In general am mari indoieli asupra studiilor. Si sa-ti zic de ce: un om cu frica de Dumnezeu nu se va duce sa inregistreze Duhul Sfant pe EEG sau cine stie cum. II va da respectul cuvenit. Iar daca acesti oameni nu au aceasta frica de Dumnezeu ma indoiesc ca au pareri obiective. Citat:
Oricat m-as chinui sa o induc nu pot daca Duhul Sfant nu e prezent acolo. El trebuie sa fie langa mine sa ma invete sa ma rog. Altfel darul nu e functional.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Cum zici tu. Oricum, infiorator nu e faptul ca glossolalia "se intampla". Treaca-mearga. Repet, prefer varianta cu social learning. Nici faptul ca se activeaza sau nu lobul frontal nu e un capat de lume.
Prapastia de netrecut e de fapt modul in care acest fenomen e trait si interpretat de cei care-l traiesc. Adica o aberatie comportamentala de genul asta e interpretata ca fiind dar al Duhului Sfant. Asta e punctul in care-mi sta efectiv mintea in loc, demonic nu mi se pare sa insiri niste fraze in limbi neexistente, si eu faceam chestia asta cand eram copil si chipurile vorbeam "engleza" dupa cum ma taia capul. Nu e neaparat un dezastru nici sa iti induci singur fenomenul asta, asta e, se intampla, ne mai scapam haturile, suntem oameni, ne-o iau gandurile si expectatiile inainte, facem ce vedem la altii, cautam sa simtim ceva, sa facem, in fine. FIE. Faza cu adevarat maligna e ca lucrul asta, vorbitul acelei non-limbi care nu e niciodata aceeasi, repet, trece la penticostali ca dar al Duhului Sfant. Adica fac asa ceva si pe urma sustin cu nonsalanta ca Duhul Sfant s-a pogorat asupra mea si ca El m-a inspirat. Au. Au. Au.
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 19.04.2010 at 01:13:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ce rataciri...Doamne fereste
bine ca nu am in sat asa ceva ![]() brrr.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai afirmat de multe ori, ca cel care vorbeste in limbi nici nu stie intotdeauna ce spune, si nici nu intelege, sau ca are nevoie de transaltor...pai atunci cum sunt perfect constienti acesti oameni, si opresc...ce, de unde stiu cand sa se opreasca, cand ei nu stiu ce spun, se opresc ei..sau ii opreste altcineva? Tu de ce ai vrut sa te opresti( scuza-mi indiscretia, dar sunt curioasa, ce il face pe un credincios penticostal sa puna punct acestei expriente, care nu e chiar una de zi cu zi, imi imaginez)?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 19.04.2010 at 01:07:55. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|