Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ma gandesc ca poate nici el n-a aratat suficiente regrete pentru ce s-a intamplat si poate din cauza asta iti vine greu sa-l ierti.
Dar chiar si asa, cred ca gesturile lui arata suficienta dragoste pentru tine incat ar trebui sa intelegi asta.
Iarta-l din toata inima si lucrurile vor fi ca la inceput. Asta se poate intampla chiar intr-o secunda.
Daca simti ca n-ai suficienta putere pentru asta, roaga-l pe Dumnezeu sa te ajute si sa-ti dea puterea asta, foloseste-ti lacrimile doar pentru asta, nu pentru altceva.
Plange-ti partea ta de vina, neputinta sufleteasca, lipsa de afectiune - nu faptul ca te-ai casatorit cu el, ca ai fi luat o decizie pripita, nu ca este alaturi de tine.
Eu sunt convins ca El iti va raspunde.
Tu crezi?
|
Stiu ca nimic nu este mai mare ca puterea lui Dumnezeu si cred si nadajduiesc ca Dumnezeu ma va scapa candva de toata durerea asta.
Am citit si am recititi de cateva ori raspunsurile tale si ieri am fost mult mai optimista si mai increzatoare ca trebuie doar sa ma rog, sa-i cer lui Dumnezeu ajutorul, sa lupt si sa fac tot ce pot si vom trece cu bine peste perioada asta, dar nu stiu cum sa fac ca starea asta a mea sa nu fie trecatoarea pentru ca fara sa vreau iar m-am trezit napadita de gandurile mele si cazuta in tristete.
Stiu ca Dumnezeu mă iubește. Asta este o siguranță pe care nimic nu o va putea clatina vreodată si poate că dragostea Lui este în spatele tuturor necazurilor mele, dar cu toate astea e asa greu uneori, parca mult prea greu...