View Single Post
Vechi 21.04.2010, 14:47:44
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit MM și falsul grosolan care o stăpânește cântând la trombon (II)

mariamargareta
193. Un fals grosolan colportat de tromboniștii pucioși de la Noul Ierusalim (II)
Răspuns:
193. Un fals grosolan colportat de trombonistele savante profesoare la școala de corecțiuniune (II)

MM:
Verginica anunță oficial că după ea va urma Domnul, care va fi “a șaptea trâmbiță”:
Răspuns:
Pisikaa lui nenia anunță oficial că după ea va urma una din savantele trombonsite, care va fi al șapseșapselia trombon:

Citat dat de MM:
“Intră, Verginico, și sună din trâmbiță și întocmește-ți cartea cea pentru cetatea ta. Tu ești dintre sfinți, și ești cu sfinții în sobor de sărbătoare pentru ziua când te-am așezat de-a dreapta Mea întru cele cerești. Intră, tată. Binecuvântată să-ți fie intrarea ta cu cuvântul în casa ta și în cetatea ta de unde Eu am venit și te-am luat ca să fii în cer. Se încheie cartea mărturiilor pentru cetățile poporului Meu și al tău. Intră, tată, căci necredința lor nu este piedică pentru cuvântul Meu. Eu sunt Cel ce pot tot ce voiesc Eu. Amin.
– Doamne, am intrat și sun, că Tu mi-ai fost cale de intrare. Amin. Facă-se voia Ta precum în cer, Doamne.
Amin, amin zic vouă: eu sunt trâmbița lui Dumnezeu, iar după această trâmbiță sună Domnul, cea de a șaptea trâmbiță. Amin, amin, amin. (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 13 decembrie 1997)

Răspuns citat dat de nenia:
Intră, Pisikăă, și urlă din trombon și întocmește-ți cărțile de joc cele pentru cazinoul tău. Tu ești dintre savantele de renume mondial, și ești cu savanții în cârdășie de distracție pentru ziua când te-am așezat de-a dreapta lui nenia întru cele gLumești. Intră, pisoiaș. Vicleană să-ți fie intrarea ta cu trombonul în cazinoul tău și în tomberonul tău de unde ai venit și te-am luat ca să fii în consiliul de administrație al cazinoului. Se încheie socoteala banilor pentru cazinourile neamului vostru. Intră, pisoiaș, căci lăcomia lor nu este profitabilă pentru voi. Eu sunt nenia și pot tot ce voiește tanti grijania.
– Aristocratule, am intrat și trombonesc, că tu mi-ai fost nene de viclenie și fățărnicie. Facă-se voia lui tanti grijania. Zic vouă: eu sunt pisikaa trombonistă a lui Nenia, iar după această pisikăă sună savantele, cea de a șapseșapsea trombonistă. (citat din cartea de tarot a lui nenia)

MM:
Confirmarea “din cer” întârzie să apară, dar apare până la urmă: “Domnul” Pucioasei este Al Șaptelea Înger, adică “Trâmbița a Șaptea” care sună din ultima trâmbiță:
Răspuns:
Confirmarea din zaț nu întîrzie să apară, dar nu apare până la urmă: Duduițele sunt Al Șapsesapselea trombonist, adică “Trombonista a Șapseșapsea” care urlă din ultimul trombon:

Citat dat de MM:
– O, Verginico, așa vom lucra, și vom grăi despre sfinți și vom spune că sfințenia din om este vederea care vede pe Dumnezeu din om și în om. O, Verginico, e mare ziua de serbare a sfinților, că tu încununezi cu slava venirii Mele a doua oară de lângă Tatăl sărbătoarea cea mare a tuturor sfinților Mei, și ești purtată de sfinți cu multă iubire, că ai fost trâmbița din care Eu am sunat mai înainte de venirea Mea, că Eu sunt cea de a șaptea trâmbiță, și așa se cheamă venirea Mea, se cheamă trâmbițarea celui de al șaptelea înger, și am scos deasupra cartea Mea cu tine, că am putut să fac aceasta, după cum am proorocit în vremea Mea cu tine că voi împlini așa. Și iată, am împlinit prin cei mai mici, căci scris este în Scripturile cuvântului Meu cel de acum două mii de ani: "Mulți din cei dintâi vor fi cei de pe urmă, și cei de pe urmă vor fi cei dintâi". Amin. (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 22 iunie 2003)

Răspuns citat după nenia:
– O, Pisikăă, așa vom munci, și vom născoci despre clienți și vom spune că păcătoșenia din om este vederea care vede banul din om și în om. O, pisikăă, e mare ziua de distracție a bogătașilor, că tu înveninezi cu otrava venirii fericirii mândriei a doua oară de lângă torționari și dictatori distracția cea mare a tuturor aristocraților, și ești purtată de vrăjeli cu multă fățărnicie, că ai fost trombonista din care au zornăit monedele mai înainte de deschiderea cazinoului, că eu sunt cel mai mare trombonist, și așa se cheamă munca mea, se cheamă tromboneala celui mai mare trombonist, și am scos deasupra distracția mea cu tine, că am putut să fac aceasta, după cum a vrut grijania în vremea mea cu tine că voi împlini așa. Și iată, am împlinit prin cei mai lacomi, căci scris este în cartea de tarot și iese și în zaț de cafia: "Mulți din cei dintâi vor fi cei dintâi, și cei de pe urmă vor fi cei de pe urmă"(citat din cartea de tarot a lui nenia)

MM:
Pucioșii au intrat fără să vrea într-o încurcătură istorică.
Răspuns:
Savantele au intrat fără să vrea într-o încurcătură istorică.

MM:
Dorind să conexeze forțat inovația eretică “Domnul este al șaptelea înger” cu “poroorocia” Mihaelei, au fost nevoiți s-o scoată din cartea de istorie a pucioșilor pe lelica Maria, cea care “trâmbițase” și ea ani buni, între 1982 și 1994.
Răspuns:
Dorind savantele să conexeze forțat inovația eretică “Tronbonul este al șapseșapselea trombon” cu poroorocia lui tanti grijania, au fost nevoite s-o scoată din cartea de tarot a istoriei pe lelica Pisikaa, cea care trombonise și ea ani buni, între 1947 și 1989.

MM:
Dar cum acest lucru nu se putea, au inventat o altă minciună: lelica Maria n-a fost “trâmbiță”, ci o simplă “punte de trecere” între Verginica și Mihaela.
Răspuns:
Dar cum acest lucru nu se putea, au inventat un alt „adevăr”: lelica Pisikaa n-a fost trombon, ci o simplă is-coadă de trecere între tanti grijania și savantele ghicitoare în zaț de cafia.

MM:
Adică, lelica Maria a fost ... maica nimeni, dar ce a rămas de la ea este tot... “Cuvântul lui Dumnezeu”.
Răspuns:
Adică, lelica Pisikaa a fost ... neica nimeni, dar ce a rămas de la ia este tot... Trombon pentru Tronbon din cartia de tarot a lui tanti grijania.

continuarea mai jos

Last edited by vsovivi; 21.04.2010 at 14:56:26.