View Single Post
Vechi 21.04.2010, 18:13:29
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Mda. oare ce cauta niste atei convinsi pe un forum destinat celor care cred in Dumnezeu? E rau sa judecati un om dupa caligrafie. probabil credeti ca sunt vreun analfabet. daca vreti, ne intrecem oricand la cultura generala sau stiinta. va rog lasati argumentele astea ieftine culese de pe net sau citite prin carti scrise de alti atei. crestinismul dainuie de 2000 de ani, pe cand alte religii au disparut. atatia zei pagani au fost dati uitarii. cunosc atatia oameni sclipitori care zi de zi se roaga si merg la biserica. va rog eu, intrati pe forumuri destinate stiintei, literaturii, fizicii, biologiei. ganditi-va la teoria lui Darwin, sau la "supa primordiala" din care s-au nascut oamenii. mda, cel care e verisorul maimutei, nu te intrebi cum a aparut maimuta? mda, stiu ca a evoluat din organisme unicelulare. astea sunt supozitii ale oamenilor de stiinta. oare de unde stiu ce s-a intamplat acum cateva miliarde de ani. pe cand biblia este o dovada scrisa. teoria evolutionista a fost oferita de un singur om, pe cand biblia a fost "construita" de zeci de oameni. si ca sa termin frumos, o sa folosesc un citat din biblie "iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun".
Reply With Quote