Subiect: Lumea copiilor
View Single Post
Vechi 22.04.2010, 21:58:12
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Poate am mai povestit desprea aceasta epozitie.. nu expozitia in sine ma uimeste, cat reactiile oamenilor la ea. Am aflat de ea de la o prietena care a vazut-o si mi-a spus "extraordinar cat de bine surprinde ca noi suntem doar niste MECANISME COMPLICATE".

Suntem noi complicate masinarii biologice? Aceasta este ideea implicita a expozitiei BODIES, mai ales ca lipsesc considerentele etice in realizarea ei. Prezinta FETUSI REALI (polimerizati pt a opri descompunerea), parti umane reale (unele se banuieste ca ar proveni de la persoane executate prin china).

Aceasta este una dintre cele mai aclamate expozitii de arta.
A fost vazuta de milioane de oameni (prietena mea a fost cu copilul ei de 4 ani) si se considera ca are valoare educativa.

Eu vad doar o celebrare a mortii.

Dincolo de hidosenia exponatelor (presupun ca acesta este scopul: de a soca), oamenii invata mult mai rapid si eficient decat pe bancile scolii ca noi suntem doar carne, sange, oase.. nimic altceva.

(Aceasta postare este dedicata lui Fani... care a spus ca arta "reflecta realitatea in mod sintetic", privind arta putem intelege mai bine realitatea etc...)
ma intreb, ce vrea sa spuna aceasta forma de arta macabra? sunt convinsa ca are un mesaj foarte, foarte adanc...
Reply With Quote