View Single Post
Vechi 26.04.2010, 13:07:15
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Nu am rabdare sa citesc ce scrii, ca ma ia durerea de cap.
Cum ramane cu schita ceruta?
N-ai citit?

Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Desen mai trebe la ceva atât de simplu? Nu ți se crează o minimă reprezentare în suflet din ceea ce am scris? E o inimă, inimă iubitoare tocmită ca forma unui ochi drept a Lui Dumnezeu în care, în mijlocul ochiului e cerul, e mijlocul, e Tăria care a despărțit, în una din zilele creației, apele de ape.
Asta explica totul.
Dar nu inteleg de ce nu s-a rezumat la asta si a incercat sa mai faca pe "stiintificul" cu unghiuri de reflexie si alte povesti.
Păi domnule, eu am studiat științele exacte, pe care acum, peste timp le calific ca o sumă de păcăleli ale savanților papanților, bune de maculatură, pentru DCA, nimic corect, nimic științific de sus de la Dumnezeu ci omul mincinos și necredincios și rău a încercat să explice el după mintea lui tot felul de proprietăți pe care să le bage în teoremele lui, și a ieșit vrăjitoria modernă, că asta este școala și universitatea de astăzi... o vrăjitorie, o gLumă a absurdului.

Deci ți-am explicat cu metodele voastre științifice cum se întâmplă cu răsăritul și apusul și cu eclipsele fiindcă și eu am studiat științele exacte: mate, fizică, chimie, unde, teorii cosmogonice, atomice, teoria relativității, a elctromagnetismului și gravitației, și toate toate sunt niște prostii imense, niște formulelele lui nenia și ale lui tanti grijania... averații ale călărețului singuratic călare pe cântar, pe șjmegal... un păcălici notoriu care caută să impresioneze poborul cu calculatorul și cu microprocesorul. Idoli noi și moderni, scule minuscule de zgândărit curiozitatea și a ne da mari, mari savanți aristocrați. Deci fiasco la capitolul Adevăr căci Pământul nu e glob!

Last edited by vsovivi; 26.04.2010 at 13:09:47.
Reply With Quote