Subiect: Sacrificiul
View Single Post
Vechi 28.04.2010, 12:35:05
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Pentru ca mai bine este ceva decat nimic. Sāc! :)
Deci Dzeu singur pentru tine e nimic...
Hm... Si pentru mine :)
Citat:
Croco... ce?
se vede ca nu esti creationist :)

Citat:
Pentru ca El este Bun, ne-a creat buni. Restul a fost alegerea noastra si a ingerilor: ne place ideea de sacrificiu din dragoste sau nu? Jertfa e temelia oricarei lumi, oricum ar fi lumea respectiva, este filosofia divina - ca sa revenim putin si la topic.
Mie nu-mi place ideea de sacrificiu, as prefera o lume fara sacrificii. O lume cu sacrificii e o lume imperfecta, e o filozofie umana, nu divina.
Citat:
Fals (ar fi trebuit sa stii, hm...): raul din lume va avea sfarsit, va fi separat la acel sfarsit, mai bine zis nou inceput.
Sfirsit lumii asa cum il stim noi. E ok asa?
Important e ca spui ca sintem liberi, ca nu se baga, dar esti impacat cu faptul ca peste putin timp nu vom mai fi, ca se va baga. Libertatea pentru o perioada scurta nu e tipul de libertate pe care mi-l doresc (ca in bancul cu indianul talpa iute)
Citat:
In afara = diferit de Fiinta Lui. Am subliniat ca nu ne contopim in El, nu ne confundam cu El. Deci nu e corect ce zici aici.
indiferent cum ai da-o si ce imbirligari de limba ai produce, omniprezent e omniprezent
Citat:
Si ce daca mai sunt si alte lumi? Uita-te a diversitatea vietii pe planeta noastra care e cat distanta Plank in comparatie cu Universul. Deci, ce vrei sa zici, ca nu inteleg?
ca trebuie sa stii tabla inmultirii cu 3, pentru a afla numarul corect
Reply With Quote