View Single Post
Vechi 01.05.2010, 01:31:50
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Hristos a inviat

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Stai linistit. Printre copii celor pe care-i numesti "sectanti" sunt multi care cunosc mai bine decat tine ceea ce este necesar pentru credinta crestina.

Acesti copii stiu despre fecioara Maria ceea ce scrie in Evanghelii si ceea ce au marturisit Sfintii Apostoli despre ea (poate stii ca Sfintii Apostoli nu au pomenit de Maria, mama Domnului Iisus Hristos).

Despre urmasii Sfintilor Apostoli poate nu stiu nimic dar stiu multe despre Sfintii Apostoli (invataturile si vietuirea lor - descrise in Sfanta Scriptura).

Poate nu stiu nimic despre marturisitorii lui Iisus Hristos, dar cunosc multe despre Insusi Domnul Iisus Hristos.

Nu crezi ca a cunoaste lucrarea si invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Sai Apostoli, este mai important pentru mantuire decat ceea ce ai enumerat tu?
Da..lupii, imbracati in piei de oaie se demasca ei singuri..uite dragul meu Vasalie, aveti un mod atat de perfid de a va vinde cuvantul, precum e si talentul de a talmaci Scriptura. Dar pentru ca-mi pasa de fiinta ta, cat si de copiii mentinonati, nu se poate a ramane indiferent.
Da, asa va raspunde ereticul la judecata particulara, de va ajunge pana acolo: da Fecioara Maria stiam noi de tine, ba chiar mai multe decat tine, de aceea te-am cinstit mereu(pentru un eretic a cinsti, inseamna a ascunde adevarul, chiar sti oare vreo rugaciune inchinata Fecioarei Maria..sau stie unul dintre copii vostri).. Exista atata viclenie in lucrarea aceasta diavoleasca, nu spun cu tarie ca nu o cinstesc pe Nascatoarea de Dumnezeu, nu ei actioneaza precum sarpele:" da si noi stim, ba chiar si copii nostri, dar pt noi a cinsti inseamna a calca in picioare". Acum va raspunde:" chiar si ne rugam, stim si rugaciuni, va face tot ce e posibil, numai sa te prinda in plasa".
E o lectie buna de invatatura, sa stim si noi care tinem atat de ortodocsi, ca sa stim pe cine toleram..suntem uneori atat de sovaietori..cu lupul care iti intra in stana, incearca sa fi smerit..Pastorul Cel Bun isi va da viata pentru oile sale.
Dragul meu Vasalie, am sa vin sa scot cateva Carti din Biblia aceea pe care o detii..sa vad cum vei reactiona tu . Din intelepciunea ta cea mare, raspunde lumii de ce au fost scoase anumite Carti din Scriptura de care tot pomenesti atat de des, si te rog sa mentionezi Cartile care au fost scoase..si te rog sa fi mai limpede, nu atat de viclean, caci una este dragul meu a sti..si alta a cinsti.
I rapesti dragul meu, copilului tau dreptul de a sti cine este Constantin Brancoveanu..cine este Sfantul Ioan Gura de Aur, pentru ca asa crezi tu ca e de cuviinta, dar tre sa sti bunul meu prieten, caci dupa trecerea la cele vesnice a Sfintilor Apostoli, Dumnezeu nu a stat cu mainile in san..caci cei ce L-au propovaduit cu pretul vietii pe Domnul Iisus Hristos, au fost si sunt Sfintii Parinti, pana in vremurile de azi.
Sa ma ierti te rog, ca or fi multe si pacatele mele, si nu voiesc a te mahni..tu in sinea ta nu voiesti a sti ca-mi pasa de tine, dar ma rog ca Maica Domnului sa-ti ajute si sa te lumineze.