Citat:
În prealabil postat de cuvant
Acum ne-om tot intreba noi, cu ce o fi de vina un copilas care se naste intr-o familie de sectanti, cu ce va fi hranit bietul copil, oare va cunoaste el cine este Fecioara Maria, va auzi el de Sfintii Martiri Brancoveni, va sti el cine a aparat tara aceasta cu pretul vietii de toti paganii, va sti el de urmasii Sfintilor Apostoli, va sti el de Sfintii nostri Parinti, va sti el de Cei prigoniti la Aiud pentru ca au marturisit dreapta credinta, au marturisit pe Domnul Iisus Hristos in vremuri de prigoana.
Va sti oare..?
|
Stai linistit. Printre copii celor pe care-i numesti "sectanti" sunt multi care cunosc mai bine decat tine ceea ce este necesar pentru credinta crestina.
Acesti copii stiu despre fecioara Maria ceea ce scrie in Evanghelii si ceea ce au marturisit Sfintii Apostoli despre ea (poate stii ca Sfintii Apostoli nu au pomenit de Maria, mama Domnului Iisus Hristos).
Despre urmasii Sfintilor Apostoli poate nu stiu nimic dar stiu multe despre Sfintii Apostoli (invataturile si vietuirea lor - descrise in Sfanta Scriptura).
Poate nu stiu nimic despre marturisitorii lui Iisus Hristos, dar cunosc multe despre Insusi Domnul Iisus Hristos.
Nu crezi ca a cunoaste lucrarea si invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Sai Apostoli, este mai important pentru mantuire decat ceea ce ai enumerat tu?