View Single Post
Vechi 18.04.2007, 22:45:10
Nikos Nikos is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.04.2007
Implicit

Am si eu un mesaj pe tema asta. Dragi crestine, surori intru Hristos, va rog intelegeti ca in privinta tinutei nu e vorba de discriminare, formalism sau mentalitate invechita. E un fapt simplu. Noi barbatii suntem slabi. Realizand lucrul asta venim la biserica sa ne intarim. Si aici ce vedem? Nu de putine ori mi s-a intamplat ca ridicand ochii din pamant dupa rugaciune sa vad chiar in fata mea fundul unei fete in pantaloni mulati, uitandu-ma in stanga acelasi lucru, fiind nevoit de multe ori sa stau mult timp doar cu capul in jos pentru a nu pacatui cu privirea. Da, intr-adevar, e si vina noastra, daca ne lasam dusi de ispita, dar chiar asta vreti? Deci, din punctul meu de vedere putina importanta are daca e fusta sau pantalon, sau orice, important e sa nu fie provocator. Si nu e doar o cerere, e o rugaminte, va rog, nu ii ispititi degeaba pe fratii vostri intru Hristos. Si asa suntem destul ispititi afara. Lasati macar in biserica sa ne putem ruga in pace.
In afara de asta, ganditi-va ca mai sunt si preoti si calugari, si ei sunt tot oameni si le cauzati chinuri inutile in lupta cu gandurile necurate.
Atat am avut de spus. Sper sa se inteleaga ce trebuie.
Pace
Nicolae
Reply With Quote