Citat:
În prealabil postat de Heurtebise
Parintii mei sunt penticostali, deci nu vorbesc fara sa stiu cum stau lucrurile; si ce vorbesc ei acolo nu e o limba, ci o insiruire hilara de vocale si consoane fara sens si inutila.
|
Si chiar daca e asa, ei tot nu se raporteaza la acest citat, care e destul de clar:
"Sint multe feluri de limbi in lume, totusi niciuna din ele nu este fara sunete intelese."(I Corinteni 14,10)
Eu as fi curioasa sa vad ce s-ar intampla daca ar veni cate un translator adevarat, reprezentant al fiecarei limbi de pe Terra...si astfel sa se poata spune clar: E urdu; e un dialect de prin India; e suedeza, finlandeza, un dialect african...ceva ca sa se poata vedea daca e vorbire in limbi( cunoscute pe acest glob, pentru ca asta inseamna limbi, atat) sau bolboroseala=deci nicio limba!
In fine, concluzia e foarte clara, se vorbea in limbi daca erau mai multi din cei prezenti, care vorbeau si alte limbi, si darul consta Žtocmai in faptul ca cel strain poate intelege mesajul!
Ceea ce e foarte ciudat, e ca ei au inteles citind Bibilia, ca Sfintii Apostoli pareau beti pentru toti cei prezenti, ori cei care au crezut acest lucru, erau numai cei care stiau doar ebraica, atat...si logic de altfel, ca eu daca l-as auzi pe sotul meu vorbind instant in Urdu, as crede ca e beat...pentru ca nu cunosc aceasta limba, insa el nu are ce sa imi transmita daca ar vorbi aceasta limba, pentru ca noi vorbim aceeasi limba, deci nu sunt o straina, si nici nici un vorbitor de Urdu nu e prin preajma ca sa se poata spune ca e minune...simplu ca buna ziua!