View Single Post
Vechi 04.05.2010, 21:36:44
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Cu placere. De fapt imi avertizam fratii, ca nu cumva sa treaca dincolo de Fapte si Corinteni, ca va depaseste... si tot din aceste capitole aveti argumente.
Sfanta Scriptura este un TOT, un ADEVAR ce nu poate fi fragmentat... Daca am pune deoparte aceste 2 carti (asa cum ati facut voi cu cele cateva din Vechiul Testament), nu ati mai exista, pentru ca nu ati mai avea temelie, nu-i asa?
Dar noi nu scoatem si nici nu adaugam nimic din/in Sfanta Scriptura, pentru ca grea va fi osanda celui ce o va face.... Ti se pare cunoscut?....
Iertati-ma
Da, mi se pare cunoscut citatul. Si eu ma feresc sa scot sau sa adaug ceva la Sfanta Scriptura.Departe de mine un astfel de gand.

Nici macar nu socot cartile Faptele Sfintilor Apostoli sau 1Corinteni mai presus de celelalte carti. Daca le tot citez pe acest topic deschis de tine este datorita faptului ca in Sfanta Scriptura doar aceste doua carti vorbesc despre darul vorbirii in limbi. Si topicul nostru asta trateaza.