View Single Post
Vechi 04.05.2010, 23:55:12
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Pentru Doriana

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Desigur.. Sunt multi sfinti in lume, pentru ca Dumnezeu i-a sfintit prin puterea jertfei lui Hristos. Intre ei sunt chiar unii care au o viata de sfintenie deosebita si o viata consacrata total lui Dumnezeu. Dar, cum am spus, nu ne inchinam lor, ci numai lui Dumnezeu care are tot meritul pentru sfintenia lor. El Si-a trimis Fiul sa moara pe cruce si a facut un imens sacrificiu pentru a-i sfinti.

Se foloseste uneori [nu am numarat de cate ori, depinde] sintagma "Sfanta Maria". "Fecioara Maria" nu se foloseste , nici "nascatoare de Dumnezeu", deoarece e o forma mai veche si nu se mai foloseste . Se spune in schimb ca L-a nascut pe Hristos , ca e "mama Domnului Iisus" , ca a fost sfanta si curata si ascultatoare de Dumnezeu.
Sa ma iertati doamna Doriana..am lipsit si eu putin..vad ca confirmati exista Sfintilor, caci omul este indumnezeit de Insusi Dumnezeu..
Va rog sa numiti..daca exista cinci Sfinti ai cultului dumneavoastra..a caror invatatura este sub inspiratia Duhului Sfant.
Ce reprezinta pentru dumneavoastra Sfantul Ioana Botezatorul?
De cata ori este pomenit pe an..in biserica dumneavoastra Sfantul Apostol Andrei..ce insemnatate are pentru dumneavoastra Apostolul Cel intai chemat?
Sufletul unui copilas de 5 ani ..nebotezat unde ajunge ..in caz ca trece la cele vesnice? sa ne explicati Taina Botezului in cultul dumneavoastra.
Cum va aparati de masoni si martorii lui iehova, i socotiti pe acestia ca eretici, sau priviti invatatura lor ca fiind dreapta?
Cei din cultul dumneavoastra pun accentul foarte tare pe Cuvantul Lui Dumnezeu, cum ati reactiona, ca peste 10 ani o secta sa conteste aceasta Biblie a dumneavoastra, dorind sa scoata anumite Carti din continutul ei?
In localitatea mea nu exista acum 50 de ani o biserica a cultului dumneavoastra, toti cei din vechime sa inteleg ca au ajuns in Iad? in caz contrar care o fi necesitatea aparitia acestor noi culte..?
Socotiti ca fiind corect modul meu de abordare, raspunsurile pe care le dati, le socotiti asa mai personale, sau un oricare crestin al cultului dumneavoastra ar avea raspunsuri oarecum pe aceeasi linie, exista o unitate in cultul dumneavoastra, sau la o intrebare as putea primi 10 raspunsuri diferite?
Sa ma iertati.