![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel putin eu recunosc imediat ca am gresit (chiar destul de grav). Tu, cand ai de gand sa-ti ceri scuze si sa retractezi nenumaratele "inventii" (ca sa nu le spun minciuni) spuse la adresa celor din alte biserici (pe care le numesti, in mod "crestin", ca fiind secte). |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca ne intelegem de minune doamna Doriana.
Cateodata e mai greu sa se inteleaga om cu om..numai lamuriti-ma asupra unui aspect. Dumneavoastra ati scris cateva cuvinte esentiale: " Sfanta Maria", "Faceti orice va spune". 1.Ati scris cu majuscule 2. credeti in Sfintenia unei persoane..si 3. credinta in Cuvantul Lui Dumnezeu. Unii rastalmesc pe toate partile Biblia pentru a ponegri, in schimb dumneavoastra ati atins oarecum esenta, sa stiti ca aceste cuvinte foarte putini dintre adeptii cultului dumneavoastra le cunosc.."Faceti orice va spune"..Sunt cuvintele Mamei, care isi cunoaste Fiul, pe Care L-a purtat in pantece, cunoaste curatia Acestuia, puterea Lui. Acum..vine intrebarea..stiti doar eu sunt cu intrebarile..mi-ar place un raspuns cat se poate de sincer. In cultul dumneavoastra, in biserica dumneavoastra este pomenit macar de doua ori pe an cuvantul acesta frumos" Sfanta Maria"...ori "Fecioara Maria..ori "Nascatoare de Dumnezeu". Sa ma iertati. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Aham, uite ca eu nu stiu ce sa zic, pentru ca numai Dumnezeu stie, dar fac si eu totusi o micuta profetie ( daca tot e la moda)...si ma gandesc ca va va fi oarecum greu sa veniti cu interdictia de a papa purcelus, cu interpretarea ca de fapt Sabatul trebuie tinut, si ca restul nu au inteles cum trebuie, cu autoritatea lui White, sau cu autenticitatea scrierilor ei (profetii sau ce-or fi alea), si nu in ultimul rand problema voastra cu viata vesnica! Tu cum iti vezi viitorul in sensul asta, te-ai gandit deja sa renunti la Sabat, sa gusti acolo o bucatica de purcel, sau sa o lasi mai moale cu ne existenta sufletului, sa cercetezi si tu Sfanta Traditie, sau sa citesti vietile Sfintilor Ortodocsi, Catolici? Eu zic ca ar trebui sa te focusezi mai mult asupra proorocirilor legate de cum va fi inghitit cultul tau, ce se va inghiti din el, si ce va fi aruncat...zau asa! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se foloseste uneori [nu am numarat de cate ori, depinde] sintagma "Sfanta Maria". "Fecioara Maria" nu se foloseste , nici "nascatoare de Dumnezeu", deoarece e o forma mai veche si nu se mai foloseste . Se spune in schimb ca L-a nascut pe Hristos , ca e "mama Domnului Iisus" , ca a fost sfanta si curata si ascultatoare de Dumnezeu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 04.05.2010 at 20:45:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, toate cele bune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care sunt nenumaratele minciuni spuse la adresa celor din alte Biserici, pe care eu le numesc secte...ca nu prea am memorie buna? As zice ca ceea ce ai facut a fost o greseala, dar in acelasi timp ne-ai si acuzat pe noi de credinta in ceva fals, cand totusi raspunsul era in Biblie, Biblie pe care se presupunea ca tu o cunosteai, intelegere in baza careia ai ales un cult...si ai ajuns si la concluzia ca Biserica Ortodoxa nu stie ce e cu ea, si are nevoie de lumina! Acum zi sincer, te-ai bucura daca noi toti ortodocsii astia de aici, fanatici...ne-am duce dupa Penticostalul mantuibil, sau Doriana...si nu dupa tine, sau de fapt tu ai vrea ca noi sa tinem Sabatul, sa nu mancam porc, si sa credem in moartea totala? Fii sincer...te rog!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat priveste subiectul dezbatut, nu stiu daca ar trebui sa iti fie mila de mine, ci de tine. In primul rand pentru modul arhaic in care gandesti privitor la impartasanie. Daca a bea un gat de vin si a gusta o bucatica de paine inseamna sa te impartasesti cu Cristos inseamna ca nu ai reusit sa patrunzi catusi de putin aceasta taina. In schimb iti este mila de unul care spune ca a fi impartasit cu Cristos inseamna sa primesti ceva din caracterul Sau pentru tine. De infiintat secte nu ma apuc deocamdata, fiecare sa ramana si sa caute sa inteleaga mai mult acolo unde este. De ce am intrat pe forum? Ca sa culeg reactii de speriati de bombe ca tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi o mare realizare să ajungeți ortodocși adevărați. Domnul să vă ajute!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- la incalcarea uneia din cele 10 Porunci Dumnezeiesti (referitoare la ziua de odihna); - la consumarea de animale necurate (numite asa inca dela inceput, nu numai de pe vremea evreilor) si pe care Sfantul Apostol Petru a refuzat sa le consume (si a invatat mai mult de 3 ani la picioarele Mantuitorului); - la spiritism (la baza caruia sta teoria sufletului nemuritor). Al cui profet esti tu? Cine te-a trimis cu asemenea ispite, caci se vede clar ca nu Dumnezeu. Cultul meu este greu digerabil. Si, daca totusi va fi inghitit (exterminat) tot vor ramane cei "care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus" (Apocalipsa 14:12) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crestinismul adevarat e altceva, e acel raspuns pe care il dai lui Dumnezeu potrivit cu lumina, priceperea, deschiderea pe care o are cineva, indiferent unde ar trai pe pamant. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|