Subiect: Nelamuriri
View Single Post
Vechi 05.05.2010, 09:09:06
Higinia Higinia is offline
Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Uneori ma cuprinde tristetea cand vad pe cate cineva care vine pentru foarte scurt timp, isi spune naduful, vrea un sfat sau incurajare, dar dispare fara urma si nimeni nu poate sa-i mai spuna o vorba de duh... Cu toate astea, chiar daca si cu tine se va intampla la fel, datoria noastra este sa te tratam cu aceeasi ingaduinta si rabdare si sa-ti spunem ceea ce ne-ar placea noua sa ni se spuna daca am fi in locul tau.
Dupa cate inteleg eu, tu esti cam la inceputul drumului si intampini multe probleme, doar-doar sa cazi in deznadejde si sa renunti. Stiu ca iti trebuie multa rabdare si perseverenta ca sa depasesti influentele raului si cand sa vezi in toate un real ajutor. In primul rand ai mare grija unde gresesti: nu ura viata, pentru ca nu de asta ne este data! A ura viata inseamna a ura pe Dumnezeu. Accepta toate cu liniste si bucurie si nu-i mai judeca pe cei care ti se pare ca o duc mult mai bine. Sa nu fii in locul lor cand le-o veni randul sa plateasca!
Daca te vei apropia cu sufletul curat de biserica si te vei ruga asa cum simti tu, fara sa te mai raportezi la ceilalti (nici prin merite, nici prin acuze) vei fi uimita de schimbarile care vor avea loc. Altfel vei bate pasul pe loc, din pacate!
Dumnezeu sa te lumineze si sa te invredniceasca cu gandurile cele bune!

Nu pot fi foarte activa decat maxim odata pe zi pe acest site deoarece am un program incarcat si nu pot sta pe net.Eu nu ii judec pe cei ce o duc bine si nici nu le vreau raul,oricat de cu inima de gheatza ar putea fi o persoana nu i-as putea dori raul ci as vrea sa se indrepte,insa ma gandesc de ce sistemul asta.Cum spunea si o persoana mai sus,de ce cu cat esti mai sensibil la problemele celor din jur,cu cat incerci sa fi om bun suferi mai mult decat ai suferi daca nu ti-ar pasa de nimic,daca ai avea inima rece.Si un exemplu conceret ar fi..sa luam o situatie ipotetica in care femeia este inselata de sot.In cazul acesta sotia este una devotata dar sotul o raneste,o inseala si o paraseste.Femeia ramane cu inima franta,trista pentru o perioada lunga de timp,insa barbatul,cel care nu ii pasa de cuvantul lui Dumnezeu traieste in continuare fericit.Si acum intrebarea mea vine,cum de este posibil ca sa se intample una ca asta cand Dumnezeu promite ca daca avem incredere si mergem pe calea lui ne fereste de necaz?Am dat acel exemplu pentru a fi inteleasa mai bine.Si multumesc pentru faptul ca ti-a pasat si mi-ai dat un raspuns.O zi buna,Dumnezeu sa te binecuvanteze.
Reply With Quote