View Single Post
Vechi 06.05.2010, 00:50:39
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cuvant Vezi mesajul
S-ar supara Pastorul dumneavoastra sa stie ca va rugati intr-o biserica ortodoxa?
i.
Nu. Atat timp cat nu pacatuiesc pot face orice. Daca pacatuiesc ma va mustra.

Citat:
În prealabil postat de cuvant Vezi mesajul
fratele teolog respinge anumite invataturi, sunt momente in care chiar trebuie "sa atace".
Fratele meu se referea la mormoni, care sunt chiar mai periculosi ca necredinciosii. Au o invatatura aparent crestina, dar in spatele ei se ascunde o invatatura pagana. Ei se boteaza pentru morti, cred ca dupa moarte vor mosteni planete, spun ca Iisus a fost frate cu satan si alte asemenea idei . Insa sunt sigura ca fratele meu nu va atatca invatatura crestina adevarata.

Citat:
Oare o fi cu putinta ca un crestin, oricarei secte ar apartine sa spuna ca nu este crestin cu adevarat?
Crestin inseamna ucenic al lui Hristos. Nu toti cei ce-si zic crestini sunt ucenici ai lui Hristos, ci numai cei ce-L urmeaza si-L cauta. In orice cult crestin sunt si crestini adevarati si crestini cu numele.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 06.05.2010 at 01:02:58.