Subiect: Ziua Odihnei
View Single Post
Vechi 07.05.2010, 17:22:12
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Nici scrierile Sf Parinti nu trebuiesc interpretate de orice coate-goale, exemplu` tau.Parintele se referea acolo la cei care vietuiesc dupa sistemul legii vechi si care nu traiesc dupa Hristos.
Te enervezi repede, asa e cand te depaseste discutia, dar e de inteles. Data viitoare daca nu ai "resurse" pentru subiectul dezbatut, nu te mai baga.
Citat:
Tine tu sambata daca asa vrei, intra in sinagogi si tine legea veche.Pune tu vin nou in burduf vechi.
Aici se face o discutie pur teoretica, nu tin nicio sambata, cum sunt convins ca nici tu nu tii nicio duminica, dar hai macar sa incercam sa facem un pic de lumina. Sau ti-e frica sa nu cumva sa fie nevoie sa "treci" la evreii mesianici, adventisti, baptisti de ziua a saptea? Te-ar duce mintea.
Citat:
Personal ma indoiesc ca ai citit de mai multe ori Sfanta Scriptura in intregime de la cap la coada decat mine.Si cu interpretarea Sfintei Scripturi, iarasi, nu e pentru orice coate-goale... Sabatul s-a schimbat, pune mana pe bibliutza si cerceteaza Evrei 4:7-9.La fel cum si legea si preotia s-au schimbat Evrei 7:12.Pe cine vrei tu sa inveti , neinvatatule?Cum iti permiti sa vorbesti la modul asta de Sfintii Parinti, calauza oarba?
Lasa Danut, nu mai fi asa suparat si incuiat, avand impresia ca as vrea sa invat eu pe cineva prin faptul ca-mi expun o opinie, destul de documentata de altfel, spre deosebire de tine care ai tupeul sa spui ca SF. Apostol Pavel si-ai permis sa faca schimbari prin legea data de Dumnezeu.

Ce va opreste sa recunoasteti niste chestiuni simple, limpezi, nu stiu, ca doar nu va "converteste" nimeni cu forta in alta parte.