View Single Post
Vechi 07.05.2010, 17:41:54
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Majoritatea NP vb despre faptul ca sunt mantuiti. Pe ce se bazeaza ei, atata timp cat tot ei spun ca "mantuirea se poate pierde"? Jucati alba-neagra cu mantuirea?...vai!
Geony, eu consider ca prin Harul lui Dumnezeu si fara sa am nimic cu care sa ma mandresc, am primit mantuirea.

A fost darul lui Dumnezeu care a venit in viata mea cand m-am pocait de pacatele mele si le-am parasit, am crezut in Crucea Domnului Iisus si am fost botezat.

E de datoria mea desigur sa veghez, sa fac fapte bune, sa ma pocaiesc cand pacatuiesc si sa lucrez pana la capat mantuirea mea. Daca nu voi face asa o voi pierde.
Ce e alba-neagra aici?

Eu cred ca si un ortodox practicant a fost mantuit, este pe calea mantuirii si se lupta pentru a lucra pana la sfarsitul vietii mantuirea lui.

In viata ta nu a intrat mantuirea prin taina Botezului, a Spovedaniei, a Impartasaniei? Hristos nu e in viata ta? Tu te crezi din categoria celor „nemantuiti”?

Last edited by penticostalulmantuibil; 07.05.2010 at 17:44:10.