Subiect: "foarte ciudat"
View Single Post
Vechi 07.05.2010, 18:22:22
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
A pus cateva intrebari "ne la locul lor" in Biserica din Dollis Hill si a fost dat afara. Acum merge in alta parte (unde merge si sotul meu) si nu vrea sa riste sa fie dat afara si de acolo. Dar, ideea e ca a gasit Biblia Ortodoxa identica cu cea foarte veche pe care o citise si a ajuns sa aiba ceva dubii... I-am recomandat niste carti... sa vedem daca le citeste...
Pai de ce l-au dat afara? Unde e dragostea de aproapele? De ce nu i-au raspuns la intrebari? Mi se pare cam ciudat! Ce ar insemna ca pentru atatea intrebari catre se nasc in sanul BOR sa fim dati afara?!
Si sigur ca totu s-a intamplat cu voia lui Dumnezeu! Omul acela daca Il cauta sincer pe Dumnezeu, Il va gasi! Exemplu bun- Jurnalul convertirii al lui Danion Vasile caruia Dumnezeu vazandu-i inima sincera l-a scos din intuneric!

Eu cred ca toti "tin cu dintii" de comunitatea lor de teama oamenilor care ii vad sau de teama pastorului care ii poate exclude insa mi se pare firesc sa ne fie teama de raspunsul pe care trebuie sa il dam inaintea lui Dumnezeu!

Last edited by gabriela8; 07.05.2010 at 18:26:08.
Reply With Quote