![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Oricum stim cam cum sta treaba..in orice adunare neoprotestanta functioneaza un fel de mica inchizitie, toata lumea supravegheaza pe toata lumea, daca cineva are anumite obiceiuri care ies din standard, este luat imediat in vizor, posibil sa fie si exclus. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si, da, suntem un pic mai stricti. Ai dreptate, pacatul nu trebuie tolerat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat fiind ce, sa studiezi literatura din afara "partidului" ca despre asta se vorbea. |
|
|||
|
|||
![]()
Glumea. :))
Lacrimi, nu stiu de ce se ascundea fratiorul respectiv, esti sigura ca adunarea de care vorbesti nu e adunare de disidenti ? Sunt penticostali de cult? Ca pe la noi sunt frati care fac studii biblice folosind si cartile din versiunea sinodala. Si eu am diferite variante de Biblii, inclusiv cea in engleza, NIV sau Biblia Anania.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, eu doar am constatat, nu sustin ideea. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Dar de ce? Ce e rau in a citi o Biblie Ortodoxa? Si daca aude Biserica, care-i problema?
|
|||
|
|||
![]()
Auzi, dar la voi cum e? Daca aude preotu' sau enoriasii ca umblati cu nasu' prin Biblii "neautorizate"? Sau mai rau, sa cititi vreo carte "din afara".
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai cred ca problema se numeste:tradare!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A pus cateva intrebari "ne la locul lor" in Biserica din Dollis Hill si a fost dat afara. Acum merge in alta parte (unde merge si sotul meu) si nu vrea sa riste sa fie dat afara si de acolo. Dar, ideea e ca a gasit Biblia Ortodoxa identica cu cea foarte veche pe care o citise si a ajuns sa aiba ceva dubii... I-am recomandat niste carti... sa vedem daca le citeste...
|
||||
|
||||
![]()
Care pacat frate?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|