View Single Post
Vechi 07.05.2010, 23:38:37
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
De unde stii tu ca Hristos te iarta de pacate? David s-a cait mult, ninivitenii s-au imbracat in sac si si-au turnat cenusa, Petru a plans cu amar...etc.
Sunt foarte convins ca nici unul dintre "pocaiti" n-au facut ca si cei amintiti (ma refer aici la lacrimi, nu la sac si la cenusa).
Nu stiu cu ce fel de pocaiti ai avut tu de-a face, dar daca esti foarte convins ca ei nu plang inaintea lui Dumnezeu atunci cand se pocaiesc de pacatele lor, inseamna ca nu ai cunoscut nici un pocait adevarat.

Oamenii care se pocaiesc cu adevarat varsa lacrimi. Eu a trebuit sa plang inainte Domnului de nenumarate ori. Asta inseamna ca realmente nu se poate sa imi mai aduc aminte de cate ori. Si iti spun asta cu smerenie. Fiind vorba de pacatele mele asta ar mai urma sa ma mandresc cu pacatele.

Dar nu cred ca lacrimile m-au spalat de pacate ci sangele pretios al Domnului Iisus Hristos. Da, stiu ca, atunci cand mi-am plans pacatele si le-am marturisit, datorita sangelui lui Iisus, Dumnezeu mi le-a iertat. El a promis in Cuvantul Lui ca le iarta si Il cred.

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Omul trebuie sa se fereasca de a se considera mantuit, pt a nu cadea in mandrie si pt a nu intra in lenevire. Unul care se crede mantuit, poate trai toata viata cu ideea ca nu mai are de facut nimic intre el si D-zeu...D-zeu a facut totul pentru el.
Asta suna clar si inteligibil. Se poate intampla asa.