Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Nu stiu cu ce fel de pocaiti ai avut tu de-a face, dar daca esti foarte convins ca ei nu plang inaintea lui Dumnezeu atunci cand se pocaiesc de pacatele lor, inseamna ca nu ai cunoscut nici un pocait adevarat..
|
"Pocaitii" nostri poate plang toata noaptea...ziua is mai rai ca satana...in frunte cu pastorul lor.
Poate tu traiesti pe alta planeta, s-au intr-o alta lume...pe cati ii cunosc eu (si cunosc cativa , nici 1%nu se gaseste incadrat in ceea ce spuneai tu.
Citat:
Oamenii care se pocaiesc cu adevarat varsa lacrimi. Eu a trebuit sa plang inainte Domnului de nenumarate ori. Asta inseamna ca realmente nu se poate sa imi mai aduc aminte de cate ori. Si iti spun asta cu smerenie. Fiind vorba de pacatele mele asta ar mai urma sa ma mandresc cu pacatele..
|
Ai nostri varsa ura si invidie...clevetire, cearta, vrajba etc.
Poti ta plange si tu daca nu cauti sa te indrepti...
Adica, azi dau la unu in cap..., la noapte plang de tot ma "usc"...mai iar dau in cap la altu, noaptea iar spal podeaua cu lacrimi...si tot asa????
Citat:
Dar nu cred ca lacrimile m-au spalat de pacate ci sangele pretios al Domnului Iisus Hristos. Da, stiu ca, atunci cand mi-am plans pacatele si le-am marturisit, datorita sangelui lui Iisus, Dumnezeu mi le-a iertat. El a promis in Cuvantul Lui ca le iarta si Il cred.
.
|
Cum sa te spele sangele lui Iisus...ala s-a varsat pe cruce acus 2000 de ani...la voi mai cura si amu?
Asta este o fraza cu care ati fost atrasi toti oamenii in mrejele ereziilor.
D-zeu nu iarta daca nu vede cainta si indreptare...indreptarea reprezinta implinirea Cuvantului Domnului. Pomul il cunosti dupa roade, pe omul lui D-zeu dupa fapte...
"Eu sunt Calea, Adevarul si VIata"....sectarii propovaduiesc mai multe cai si adevaruri.