View Single Post
Vechi 08.05.2010, 17:15:04
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Mai omule, tu carui d-zeu te inchini, ca la Cel din Biblie in nici un caz. Eu n-am auzit de un MANTUITOR MINCINOS, dar iata ca al tau este...ori tatal minciunii, cine este?
Te faci ca nu ai inteles. Nu eu, ci tu il faci mincinos pe Mantuitorul, din cauza conceptiei despre trairea in mod constient a unei parti din om, in timpul mortii acestuia.

Iti pun in fata (din nou) cele doua aspecte aflate in discutie:
1. Mantuitorul ii spune talharului pocait: "Adevarat iti spun ca astazi vei fi cu Mine in rai"(Luca 23:43)
2. Dupa trei zile de la promisiunea facuta talharului, Domnul Iisus Hristos spune: "Nu Ma tinea, caci nu M-am suit la Tatal Meu"(Ioan 20:17) Adica, inca nu fusese in rai (doar daca in conceptia ta poate exista un rai fara Dumnezeu Tatal).

Explica tu aceasta aparenta neconcordanta intre promisiunea Mantuitorului catre talhar si afirmatia Lui, facuta la trei zile dupa aceea. Te previn cu tu vei fi cel care-L va face mincinos pe Cel ce este Adevarul.

P.S. Eu am dat o explicatie intr-o postare recenta. Si, nu L-am facut mincinos pe Domul Iisus Hristos.

Citat:
Mare grija in afirmatii, ca se rad dracii de tine.
Cred ca tu trebuie sa ai mare grija ce vei spune. Astept raspunsul tau.

Citat:
Am sa-ti spun o povestioara:
Am citit-o. Astept cu nerabdare raspunsul la intrebarea ridicata de "tricesimus..".
Reply With Quote