![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti pun in fata (din nou) cele doua aspecte aflate in discutie: 1. Mantuitorul ii spune talharului pocait: "Adevarat iti spun ca astazi vei fi cu Mine in rai"(Luca 23:43) 2. Dupa trei zile de la promisiunea facuta talharului, Domnul Iisus Hristos spune: "Nu Ma tinea, caci nu M-am suit la Tatal Meu"(Ioan 20:17) Adica, inca nu fusese in rai (doar daca in conceptia ta poate exista un rai fara Dumnezeu Tatal). Explica tu aceasta aparenta neconcordanta intre promisiunea Mantuitorului catre talhar si afirmatia Lui, facuta la trei zile dupa aceea. Te previn cu tu vei fi cel care-L va face mincinos pe Cel ce este Adevarul. P.S. Eu am dat o explicatie intr-o postare recenta. Si, nu L-am facut mincinos pe Domul Iisus Hristos. Cred ca tu trebuie sa ai mare grija ce vei spune. Astept raspunsul tau. Am citit-o. Astept cu nerabdare raspunsul la intrebarea ridicata de "tricesimus..". |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|