View Single Post
Vechi 08.05.2010, 18:02:11
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
eu am fost printre ei le-am vazut practicile si va spun ca nu e bine,am fost lo o rugaciune comuna si cind au picat in extaz toti in afara de mine ,mi-sa ridicat parul in cap se schimonoseau toti si se contorsionau ca cei stapiniti de duhuri rele chear astazi am vazut una[o femeie].uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare,alti hauiau,miraiau Dumnezeu mi-e martor la ce va spun dupa ce si-au revenit toti erau f.bucurosi si linistiti de parca nu a fost nimic.cel care ma dus acolo m-a intrebat:no ce parere ai?de frica sa nu patesc alta lam mintit am zis:nu am vazut si nu am simtit nimic ,a zis:nu se poate pe urma i-am spus sa ma scap de el: hai sa ascultam predica in acea adunare nu m-am mai dus.mai am si alte patanii dar poate alta data.
Doamne apara si pazeste de manifestarile astea, si de interpretarea lor intr-un sens pozitiv!

Oare la Cincizecime...asa or fi facand oamenii aia, impreuna cu Sfintii Apostoli? Eu tare ma indoiesc...deci e o bataie de joc de sufletele oamenilor alora, care au impresia ca ceea ce fac ei, are si argument in Sfanta Scriptura!