Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2010, 16:25:45
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Doriana, noi ne spovedim duhovnicului. El este persoana prin care vorbim cu Dumnezeu despre noi, despre viata noastra si despre pacatele noastre. Nu ai idee ce inseamna... asa ca nici nu ma complic sa-ti explic...
Am inteles, lacrimi, si cred ca bine faceti ca mergeti al duhovnic. Dar era vorba despre altceva. O intrebasem daca l-a intalnit pe Hristos. Perntru asta nu ai neaparata nevoie de cineva anume.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 08.05.2010, 16:28:38
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Dar tu, Doriana, cum L-ai cunoscut pe Hristos ? Cum stii ca faci voia Lui ?
Vechi 08.05.2010, 16:28:49
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Aha, bine de stiut.

Eu apreciez ravna ta. Insa daca L-ai fi intalnit ai fi observat ca e mult mai mare decat denominatia ortodoxa. E atat de mare incat aceasta nu-L poate tine intre granitele ei si El nu are nevoie sa ceara aprobarea vreunui ortodox pentru a se descoperi cuiva, chiar daca unii ar vrea sa li se ceara aceasta aprobare. Nu pot decat sa-ti doresc sincer si cu toata dragostea sa Il intalnesti si tu intr-o zi pentru ca bucuria ta sa fie deplina.
Nu stiu cum se face dar toti cei care L-au cautat pe Hristos cu adevarat, L-au gasit in Biserica Ortodoxa! Imi pare rau ca nu ati smtit gustul ortodoxiei! Este de neinlocuit!!!
Vechi 08.05.2010, 16:30:23
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Am inteles, lacrimi, si cred ca bine faceti ca mergeti al duhovnic. Dar era vorba despre altceva. O intrebasem daca l-a intalnit pe Hristos. Perntru asta nu ai neaparata nevoie de cineva anume.
Eu am raspuns:"am duhovnic" la cererea dumneavoastra de a va povesti...
Vechi 08.05.2010, 16:45:06
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de carmina Vezi mesajul
Dar tu, Doriana, cum L-ai cunoscut pe Hristos ? Cum stii ca faci voia Lui ?
L-am cunoscut dupa ani de framantari si cautari gresite, cand nu mai aveam nici un alt scop in viata decat sa-L gasesc pe El si mantuirea Lui, ca tare era greu fara El. Atunci a gasit El cu cale sa mi se descopere si Ii sunt recunoscatoare pe vecie.

Cum stiu ca fac voia lui? Biblia spune ca Duhul Sfant ne va calauzi in tot adevarul. Asta nu inseamna ca vom cunoaste totul in aceasta viata, ci ca in momentul in care vom avea o nelamurire de car depinde mersul nostru drept pe cale, ne va invata.
Apoi ma mai uit si cum a trait Domnul. A spus pacatului pacat, dar nu a lovit oamenii, i-a iubit si s-a dat la moarte pentru ei. S-a rugat pentru cei ce-L rastigneau si-l blestemau:

"Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu tot cugetul tău.Aceasta este marea și întâia poruncă.
Iar a doua, la fel ca aceasta: Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți
În aceste două porunci se cuprind toată Legea și proorocii."

in mare, cam asta este...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 08.05.2010, 17:07:55
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Multumesc, Doriana, pentru bunavointa de a-mi raspunde.
Vechi 08.05.2010, 17:22:18
Senior Member

Implicit

Chiar nu ai pentru ce...Noi toti suntem niste robi netrebnici si facem ceea ce suntem datori sa facem... Sa fii binecuvantata!
Vechi 08.05.2010, 17:45:32
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Credeti ca "vorbirea in limbi" la penticostali este intr-adevar daruita de Duhul Sfant? Este ea de la Dumnezeu sau de la diavol?...
eu am fost printre ei le-am vazut practicile si va spun ca nu e bine,am fost lo o rugaciune comuna si cind au picat in extaz toti in afara de mine ,mi-sa ridicat parul in cap se schimonoseau toti si se contorsionau ca cei stapiniti de duhuri rele chear astazi am vazut una[o femeie].uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare,alti hauiau,miraiau Dumnezeu mi-e martor la ce va spun dupa ce si-au revenit toti erau f.bucurosi si linistiti de parca nu a fost nimic.cel care ma dus acolo m-a intrebat:no ce parere ai?de frica sa nu patesc alta lam mintit am zis:nu am vazut si nu am simtit nimic ,a zis:nu se poate pe urma i-am spus sa ma scap de el: hai sa ascultam predica in acea adunare nu m-am mai dus.mai am si alte patanii dar poate alta data.
Vechi 08.05.2010, 17:49:59
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
eu am fost printre ei le-am vazut practicile si va spun ca nu e bine,am fost lo o rugaciune comuna si cind au picat in extaz toti in afara de mine ,mi-sa ridicat parul in cap se schimonoseau toti si se contorsionau ca cei stapiniti de duhuri rele chear astazi am vazut una[o femeie].uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare,alti hauiau,miraiau Dumnezeu mi-e martor la ce va spun dupa ce si-au revenit toti erau f.bucurosi si linistiti de parca nu a fost nimic.cel care ma dus acolo m-a intrebat:no ce parere ai?de frica sa nu patesc alta lam mintit am zis:nu am vazut si nu am simtit nimic ,a zis:nu se poate pe urma i-am spus sa ma scap de el: hai sa ascultam predica in acea adunare nu m-am mai dus.mai am si alte patanii dar poate alta data.
Sa stiti ca Dumnezeu chiar e martor la ceea ce spuneti. Sa nu va tina Dumnezeu in seama...
Vechi 08.05.2010, 18:02:11
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
Doamne apara si pazeste de manifestarile astea, si de interpretarea lor intr-un sens pozitiv!

Oare la Cincizecime...asa or fi facand oamenii aia, impreuna cu Sfintii Apostoli? Eu tare ma indoiesc...deci e o bataie de joc de sufletele oamenilor alora, care au impresia ca ceea ce fac ei, are si argument in Sfanta Scriptura!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10