View Single Post
Vechi 10.05.2010, 16:28:13
eclesiastul eclesiastul is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2010
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
De ce crezi ca Apostolii nu lasau copiii sa vina la Domnul Iisus?...
Si noi, neamurile, in zilele de acum, cand Mantuitorul nu este ca persoana/om printre noi, cum putem ajunge la Domnul? Oare nu prin botez si credinta? Si atunci voi de ce nu lasati copiii sa "vina" la Domnul, asa cum insasi Mantuitorul ne-a spus sa facem? De ce ii opriti?....
scuza-ma ca iti zic dar ai rastalmacit Sfanta Scriptura si ai intors-o ca la ploiesti numai ca sa iti justifici niste idei. Cine nu ii lasa sa vina la Domnul? Dar asta nu inseamna sa ii botezi cu forta/necunostinta de cauza. Binecuvantarea inseamna incredintare in mana Domnului, si noi asta facem.
Hristos a lasat un exemplu elocvent si eu zic ca ar trebui sa se urmeze acest exemplu nu sa fie acuzati cei care o fac(NP).
De Domnul te apropii prin credinta, dupa ce ai credinta te botezi. Faptu ca Hristos nu mai e fizic intre noi nu inseamna ca trebuie sa schimbam Sfanta Scriptura dupa bunul plac ca sa "legalizam" anumite practici . Hristos a spus ca nu ne va lasa singuri ci va trimite pe Mangaietorul. Deci nu suntem singuri.

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Dar pe cine a botezat Domnul Iisus?...Da-mi un exemplu.
Domnul Iisus i-a binecuvantat pentru ca EL este Fiul lui Dumnezeu. Cum va puteti voi (sau mai bine zis "pastorii" vostri) sa va comparati cu Iisus Hristos? Apostolii au binecuvantat copiii? Nu, au botezat "casa lui Stefana" si alte case, deci si copiii care faceau parte din ele.
Uite exemple din ev lui Ioan in cap 3:
"După acestea a venit Iisus și ucenicii Lui în pământul Iudeii și stătea acolo și boteza."
Doua versete mai jos:
"Și au venit la Ioan și i-au zis: Rabi, Acela care era cu tine, dincolo de Iordan, și despre Care tu ai mărturisit, iată El botează și toți se duc la El."

Apostolii au botezat,dar nu copii. arata-mi un exemplu din Sfanta Scriptura, si nu imi aduce argumente in lipsa(gen casa lui Stefana unde nu se spune ca erau prunci dar voi asa spuneti ca sa justificati botezul copiilor).
Reply With Quote