![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos a lasat un exemplu elocvent si eu zic ca ar trebui sa se urmeze acest exemplu nu sa fie acuzati cei care o fac(NP). De Domnul te apropii prin credinta, dupa ce ai credinta te botezi. Faptu ca Hristos nu mai e fizic intre noi nu inseamna ca trebuie sa schimbam Sfanta Scriptura dupa bunul plac ca sa "legalizam" anumite practici . Hristos a spus ca nu ne va lasa singuri ci va trimite pe Mangaietorul. Deci nu suntem singuri. Citat:
"După acestea a venit Iisus și ucenicii Lui în pământul Iudeii și stătea acolo și boteza." Doua versete mai jos: "Și au venit la Ioan și i-au zis: Rabi, Acela care era cu tine, dincolo de Iordan, și despre Care tu ai mărturisit, iată El botează și toți se duc la El." Apostolii au botezat,dar nu copii. arata-mi un exemplu din Sfanta Scriptura, si nu imi aduce argumente in lipsa(gen casa lui Stefana unde nu se spune ca erau prunci dar voi asa spuneti ca sa justificati botezul copiilor). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar cum ajung copiii la Domnul, fara botez? Biblia a fost scrisa pentru adulti. Tot Sfanta Scriptura spune: "daca cineva nu vrea sa munceasca, acela nici sa nu manance". Oare daca copiii mei nu muncesc, Dumnezeu vrea ca eu sa-i infometez?
|
|||
|
|||
![]()
Dar cine îi oprește, soră Lacrimi? Orice copil de neoprotestant (sau chiar ortodox) care-și exprimă dorința să fie botezat este primit la botez și încă cu bucurie de întreaga biserică.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ajung copii la Domnul? roaga-te pt ei, creste-i in cunoasterea Domnului, invata-i cararile Domnului. Stii versetul din proverbe legat de copii? "Invata copilul calea pe care sa mearga si cand va creste nu se va departa de ea". Daca il inveti Scriptura atunci va creste pe drumul cel bun. Dar asta e problema la noi, nu cunoastem Sf Scriptura si implicit nu-l cunoastem pe Dumnezeu asa cum e revelat in Sf Scriptura si le prezentam copiilor baliverne. Copii habar nu au despre Dumnezeu si ne miram ca atunci cand cresc nu au nimic de a face cu Dumnezeu ci traiesc in pacat. Saptamana asta vor fi 80 mii de oameni la concertul ACDC, majoritatea tineri care cu siguranta au fost botezati candva. i-a ajutat asta cu ceva? nu... Dar dc parintii i-ar fi invatat despre Dumnezeu si ar fi petrecut timp cu ei in citirea scripturii nu s-ar fi ajuns aici... |
|
|||
|
|||
![]()
Rodica, cine crede ca sta in picioare, sa ia seama sa nu cada, valabil pentru toata lumea.
Citat:
Citat:
Citat:
Am observat "smerenia" mintii la multi. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lauda de sine, stii tu.....N-a fost el statornic Petru avandu-l pe Mantuitorul in preajma lui, de noi ce sa mai zic. Citat:
Eu credeam ca pe umarul Altcuiva trebuie sa stea credinta. Si la judecata cum faceti? |
|
|||
|
|||
![]()
Tu chiar crezi ca "paganii" care aderau la religia evreilor in preajma secolului I se taiau imprejur? Si cine verifica?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apropo, cand schimbi username-ul in ceva mai optimist? Tot lacrimi? Poate ma consulti sa gasim ceva frumos! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|