View Single Post
Vechi 12.05.2010, 14:57:56
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Ai vrut să spui Verginica, nu Veronica. Vezi că le încurci? Ți-a spus foarte clar Vsovivi că Verginica dela Pucioasa și Veronica dela Vladimirești nu sunt una și aceeași trâmbiță, ci sunt două trâmbițe apocaliptice diferite, care se invidiau și se dușmăneau una pe alta, așa cum foarte frumos mărturisește din cer Cuvântul lui Dumnezeu:

“ Dar Veronica, care este dușmană pe Verginica și poartă această dușmănie pentru profeție, s-a scris în cer.” (11 februarie 1976)

Și mai scrie, tot în Cuvântul Sfâmt Pucios, că se urau pentru întâietate la profeție:

"Veronica singură se osândește, fiindcă urăște. În loc să se bucure că Dumnezeu hrănește poporul, ea urăște. Dacă s-ar duce vasul Meu (Verginica, n.r.) în căminul său, n-ar dura cinci minute și vasul Meu ar fi sfâșiat. Veronica, dacă schimba haina nu în luxul care este acum, ci în haină de cerșetoare, ar fi fost ferice de ea, dar nu a făcut așa, ci a făcut altceva." (4-12-1975).

Și iată ce mai scrie despre cele două Trâmbițe pucioșești (amintind în treacăt și despre Ioan Iovan Iorgovan, cea de-A Cincea Trâmbiță Apocaliptică a Pucioșilor. Cuvântul Domnului Pucios, care mărturisește clar, fără nici un dubiu, că profeția Veronicăi a mâncat-o pisica, pentru că a confundat-o cu un șoricel:

"La mănăstirea Vladimirești, Ioan a vorbit, și cei ce l-au ascultat, l-au arestat și l-au schingiuit, și astăzi este fără adăpost. Dar Eu îi dau adăpost și lui, și la toți cei fără adăpost. Îl învinuiește astăzi pentru port. Gradul și harul nu i s-au luat. Dar Veronica este dușmană pe Verginica și poartă această dușmănie pentru profeție, și s-a scris în cer. Să știți că profeția de astăzi nu este profeția lui Veronica. Pe a ei a mâncat-o pisica. A avut dușmane mulțime mare de măicuțe care au fost îmbrăcate în dușmane și s-au măritat și au acum copii, și unele din ele au și nepoți, și pentru aceasta nu s-a descuiat mănăstirea Vladimirești, că nu s-a împlinit cuvântul pe care l-am dat Eu. Pâinica lui Veronica, nu i-a luat-o Verginica, ci e în mâna Domnului. Când vor suna trâmbițele din cei patru munți, din muntele de la miazăzi, din muntele de la miazănoapte, din muntele de la răsărit și din muntele de la apus, atunci se va întreba fiecare de locuința sa și de lucrarea pe care o are. Atunci fiecare va fi trecut pe o notă, pentru lucrul pe care l-a avut, și atunci vor merge toți într-un loc, unde se va continua lucrarea, și atunci mult se va jeli Veronica pentru că a dușmănit-o pe Verginica, și atunci Mihail de la Micșunești își va lua plata pentru poșta sa pe care a dus-o." (11-12-1976)

Mare taină cu trâmbițele acestea! Mare taină!
Dar Verginica să nu crezi că e mai mare ca Moise, că au pucioșii la Glodeni o statuie de lemn de nuc a lui Moise înaltă de vreo 2,5 metri, iar Verginica se zice că era cam scundacă și fără un ochi. Nu știu dacă ei se și închină la ea ( la statuie) sau nu, dar e foarte mare.
În schimb, la Verginica pucioșii se închină, i-au făcut și un acatist copiat după Acatistul Maicii Domnului: "Apărătoare Maică, pentru biruință , mulțumiri aducem ție. Și ca ceea ce ai ...etc., etc. ...purtătoare de Dumnezeu, noi fiii tăi".
Deci pucioșii se consideră fiii duhovnicești ai Verginicăi, Purtătoarea de Dumnezeu, și se închină la ea cu multă evlavie. Mai terminați odată cu Veronica, pentru că vă rătăciți!

Are si Legea asta lasata de Dumnezeu rostul ei, ca de aia a lasat-o Dumnezeu. Daca s-ar respecta macar cele zece porunci de catre toti oamenii, am trai intr-o lume mai buna. Toti defileaza incoace si-ncolo, vorbind de dragoste, in timp ce-si dau in cap unul la altul. Halal dragoste!