![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Când ai să te ridici? Când ai să te speli? Când ai să te înveți să te păzești? Când ai să iei aminte ca să te smerești? Citat:
Citat:
Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 19:14:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bun citatul și se potrivește perfect deci poate ar trebui recitit , tot:
”Lege sau credinta? Legea si fagaduinta. Robi si fii. „O, Galateni fara minte, cine v'a vrajit sa nu dati crezare adevarului, voi, cei ce sub ochii vostri L-ati avut ca'ntr'o icoana pe Hristos rastignit ? Doar aceasta vreau sa aflu de la voi: Prin faptele legii primit-ati voi Duhul, sau prin ascultarea credintei? Atat de fara minte sunteti? Dupa ce ati inceput in Duh, ispraviti acum in trup?” ... „Prin urmare, cei ce sunt din credinta se binecuvinteaza impreuna cu credinciosul Avraam.” ... „Dar Scriptura a inchis totul sub pacat, pentru ca prin credinta in Iisus Hristos fagaduinta sa fie data celor ce cred. ” ... „Iar daca voi sunteti ai lui Hristos, atunci sunteti odrasla lui Avraam, mostenitori dupa fagaduinta.” ... „Si pentru ca sunteti fii, Dumnezeu L-a trimis in inimile noastre pe Duhul Fiului Sau care striga: Avva, Parinte !” ... „Am ajuns deci vrajmasul vostru pentru aceea ca v'am spus adevarul? ” ... Aceia va ravnesc, dar nu cu gand bun; ci vor sa va desparta de mine ca sa-i ravniti pe ei. ... „ Bine este insa ca binele sa-l ravniti intotdeauna, si nu numai atunci cand sunt eu de fata la voi. O, copiii mei, pentru care sufar iarasi durerile nasterii pana ce Hristos va lua chip in voi!” ... ”Spuneti-mi voi, care vreti sa fiti sub lege: nu auziti legea? Caci scris este ca Avraam a avut doi fii: unul dintr'o femeie roaba si altul din femeia libera; dar cel din femeia roaba s'a nascut dupa trup, iar cel din femeia libera s'a nascut prin fagaduinta. ” ... „ caci Agar este muntele Sinai in Arabia - si-i corespunde Ierusalimului de-acum, care este rob impreuna cu copiii lui; dar Ierusalimul-cel-de-sus e liber, cel ce este mama noastra. ” ... ”Dar precum atunci cel ce se nascuse dupa trup il prigonea pe cel ce se nascuse dupa Duh, tot asa si acum.” ...” Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 19:51:01. |
|
|||
|
|||
![]()
"shi e o mare greshala sa te privezi de un mare prooroc asemenea lui Moise prin care Hristos a daruit atata proorocie cum n-a daruit niciunui prooroc al Vechiului Testament.... "
Cei de-acolo cum il respecta pe Moise? "eu cred ca e de la Dumnezeu Noul Ierusalim, fara-ndoiala, iar sf Verginica este mai mare ca Moise! caci multzi dintre cei din urma vor fi cei dintai shi multzi dintre cei dintai vor fi cei din urma.... 1x??? ![]() ![]() Cu ce este mai mare sf Verginica decat Moise? "Deci aceasta fiica a psf. fecioara Maria, Maica lui Dumnezeu, adica sf. Verginica, este asemenea lui Moise pentru vremurile din urma... 1x:) " Aceasta sf Veronica pastreaza cu sfintenie toate legile incredintate lui Moise de catre Dumnezeu si s-a gandit sa faca aceste legi valabile pentru intreaga lume sau in ce sens te referi ca este "asemenea" lui Moise? Last edited by maria-luisa; 11.05.2010 at 21:28:56. |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
pentru costin_byby
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci rolul profeților era ăla de a merge la cei la care era trimis și a mărturisi cee ce le grăise ... un Duh... Duhul Sfânt... și poborul îl credea pe prooroc exasct așa ca voi... Rar se mai îmntâmpla ca să mai creadă câte unul... deși de multe ori au reușit câte unii să întoarcă poborul la credință... dar n-a ținut mult... sărmanii îi pierdea duhul minciunii măririi de sine și iluzia bogăției și ajungea să nu mai împlinească ei legea și prooroci, ci îngâmfându-se își puneau nădejdea în idoli... iar idolii nu îi scăpau pe ei de necazuri așa că nu a mai fost cine să-și pună nădejdea în Mântuitorul că le era inima la idoli și la viclenii. Deci rolul lor era să îndrepte poporul pe Calea cea bună, și așa să-și pună nădejdea în venirea Mântuitorului. Citat:
Citat:
Citat:
continuarea mai jos Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 22:19:28. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 22:29:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar Veronica este trâmbița nr.4 iar sf. Verginica este Trâmbița nr.6, adică Trâmbița Domnului. Este asemenea lui Moise prin mărimea și volumul și importanța proorociilor. Last edited by vsovivi; 11.05.2010 at 22:46:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tot nu mi-ai raspuns la intrebarea: cu ce este mai mare sf Veronica decat Moise? Credinta peste credinta? Cum asa? Moise care a mers cu poporul evreu prin pustie, care a primit Tora de la Dumnezeu si a crezut in Unicul Dumnezeu,( Cel care i-a condus prin desert atata timp), nu a avut credinta? Zau asa: chiar ne permitem sa-l judecam pe Moise ca s-a indoit ? Pe ce baze ai mai fi avut tu sa spui ceva acum? Pe bazele indoielii lui? A inlaturat laudata Credinta peste Credinta tot pacatul din lume pentru ca legile lasate de Dumnezeu sa nu-si mai aiba sensul? Fiii lui Dumnezeu? Care sunt? Sau poate vrei sa spui fiii oamenilor? Cei care-s Fiii lui Dumnezeu, fii convins ca-L respecta pe Dumnezeu... Last edited by maria-luisa; 11.05.2010 at 23:26:54. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Acum însă, după ce ați cunoscut pe Dumnezeu, sau mai degrabă după ce ați fost cunoscuți de Dumnezeu, cum vă întoarceți iarăși la înțelesurile cele slabe și sărace, cărora iarăși voiți să le slujiți ca înainte? Țineți zile și luni și timpuri și ani? Mă tem de voi, să nu mă fi ostenit la voi, în zadar."(Gal.4,9-11) Deci despre zilele și lunile și timpurile și anii... închinate legii, robiei, trupului, mândriei faptelor legii, despre ele e vorba că nu mai trebuiesc ținute... căci astfel omorâți zilele, vă omorâți timpul. Citat:
Deci sunt convins că fiii lui Dumnezeu Îl respectă pe Tatăl primind pe Fiul și pe Duhul, iar tot cel ce primește pe prooroci și pe sfinți și pe trimișii și slujitorii Domnului pe Mine mă primește, adică pe Iisus Hristos Domnul nostru. Iar cei ce Mă iubesc pe Mine sunt cei ce plinesc Legea Mea. Iar Legea Cea Nouă este ca să ne iubim unii pe alții. Last edited by vsovivi; 12.05.2010 at 12:55:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“ Dar Veronica, care este dușmană pe Verginica și poartă această dușmănie pentru profeție, s-a scris în cer.” (11 februarie 1976) Și mai scrie, tot în Cuvântul Sfâmt Pucios, că se urau pentru întâietate la profeție: "Veronica singură se osândește, fiindcă urăște. În loc să se bucure că Dumnezeu hrănește poporul, ea urăște. Dacă s-ar duce vasul Meu (Verginica, n.r.) în căminul său, n-ar dura cinci minute și vasul Meu ar fi sfâșiat. Veronica, dacă schimba haina nu în luxul care este acum, ci în haină de cerșetoare, ar fi fost ferice de ea, dar nu a făcut așa, ci a făcut altceva." (4-12-1975). Și iată ce mai scrie despre cele două Trâmbițe pucioșești (amintind în treacăt și despre Ioan Iovan Iorgovan, cea de-A Cincea Trâmbiță Apocaliptică a Pucioșilor. Cuvântul Domnului Pucios, care mărturisește clar, fără nici un dubiu, că profeția Veronicăi a mâncat-o pisica, pentru că a confundat-o cu un șoricel: "La mănăstirea Vladimirești, Ioan a vorbit, și cei ce l-au ascultat, l-au arestat și l-au schingiuit, și astăzi este fără adăpost. Dar Eu îi dau adăpost și lui, și la toți cei fără adăpost. Îl învinuiește astăzi pentru port. Gradul și harul nu i s-au luat. Dar Veronica este dușmană pe Verginica și poartă această dușmănie pentru profeție, și s-a scris în cer. Să știți că profeția de astăzi nu este profeția lui Veronica. Pe a ei a mâncat-o pisica. A avut dușmane mulțime mare de măicuțe care au fost îmbrăcate în dușmane și s-au măritat și au acum copii, și unele din ele au și nepoți, și pentru aceasta nu s-a descuiat mănăstirea Vladimirești, că nu s-a împlinit cuvântul pe care l-am dat Eu. Pâinica lui Veronica, nu i-a luat-o Verginica, ci e în mâna Domnului. Când vor suna trâmbițele din cei patru munți, din muntele de la miazăzi, din muntele de la miazănoapte, din muntele de la răsărit și din muntele de la apus, atunci se va întreba fiecare de locuința sa și de lucrarea pe care o are. Atunci fiecare va fi trecut pe o notă, pentru lucrul pe care l-a avut, și atunci vor merge toți într-un loc, unde se va continua lucrarea, și atunci mult se va jeli Veronica pentru că a dușmănit-o pe Verginica, și atunci Mihail de la Micșunești își va lua plata pentru poșta sa pe care a dus-o." (11-12-1976) Mare taină cu trâmbițele acestea! Mare taină! Dar Verginica să nu crezi că e mai mare ca Moise, că au pucioșii la Glodeni o statuie de lemn de nuc a lui Moise înaltă de vreo 2,5 metri, iar Verginica se zice că era cam scundacă și fără un ochi. Nu știu dacă ei se și închină la ea ( la statuie) sau nu, dar e foarte mare. În schimb, la Verginica pucioșii se închină, i-au făcut și un acatist copiat după Acatistul Maicii Domnului: "Apărătoare Maică, pentru biruință , mulțumiri aducem ție. Și ca ceea ce ai ...etc., etc. ...purtătoare de Dumnezeu, noi fiii tăi". Deci pucioșii se consideră fiii duhovnicești ai Verginicăi, Purtătoarea de Dumnezeu, și se închină la ea cu multă evlavie. Mai terminați odată cu Veronica, pentru că vă rătăciți! Last edited by mariamargareta; 12.05.2010 at 14:13:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine i-ai zis-o! Păi statuia lui Moise pe care au făcut-o pucioșii din lemn de nuc e dreaptă ca bradul, arătând celor orbi și chiori cu credința că Moise a fost un om drept, care nu s-a îndoit. Iar Pucioșii au făcut statuia cu inspirație, nu de la ei, căci au și ei duhul. Nu trebuie nesocotit cu ușurătate mesajul lor subliminal, transmis prin statui de lemn inspirate de duhul, căci altminteri ne vom pomeni că am devenit vrăjmași ai duhului.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|