Citat:
Īn prealabil postat de cuvant
Eeee..si cum o fi daca cel ce te cerceteaza..cel ce iti calca pragul..nu primeste apa ta limpede..
|
Se pare ca faci confuzie intre apa si tzuica (si aia poate fi limpede). Spun asta avand in vedere "limpezimea" celor infatisate in lunga ta postare.
Citat:
Saracia urmatoarelor cuvinte este pentru toti cei ..ce apartin altor culte.
|
Care este folosul acestor cuvinte? Sa invete si altii povesti?
Citat:
Cand a adormit Maica Domnului apostolii erau imprastiati in tot pamantul. Si ca sa poata fi de fata la "slujba Adorimirii"(Litie, 15 august), au fost luati pe nori si adusi la Ierusalim, la casa Fecioarei. "
|
Din cate inteleg, traditia spune ca Sfintii Apostoli au fost teleportati, de pe unde erau, la locul unde odihnea Maria. Este un eveniment foarte important. Ciudat este faptul ca Sfintii Apostoli nu pomenesc, in epistolele lor, nici un cuvintel despre calatoria lor aeriana, pentru a participa la inmormantarea Mariei (mama Domnului Iisus Hristos)."
ce am vãzut si am auzit, aceea vã vestim si vouã,"(Spune Sfantul Apostol Ioan in 1 Ioan 1:3) De ce crezi ca Sfintii Apostoli nu au amintit nimic despre acest fapt?
"Cãci va veni vremea cīnd oamenii nu vor putea sã sufere īnvãtãtura sãnãtoasã, ci īi vor gīdila urechile sã audã lucruri plãcute, si īsi vor da īnvãtãtori dupã poftele lor.
Īsi vor īntoarce urechea de la adevãr, si se vor īndrepta spre istorisiri īnchipuite."(2 Timotei 4:4)
Decat sa umbli cu basme culese din "sfanta traditie" mai bine ai veni cu invataturi sanatoase, din ceea ce ne-au invatat Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli.
Citat:
Acum totusi am si eu asa o bucurie, sa stiu ca domnul Vasalie citeste din Viata Sfantului Ioan Gura de Aur,
|
Stii de ce imi place Sfantul Ioan Gura de Aur? Pentru ca nu vine cu istorisiri inchipuite (basme).
P.S. Poate esti curios sa citesti omilia Sfantului Ioan Gura de Aur la Versetul din Ioan 2:4 (sa afli parerea acestui sfant referitor la gestul Mariei de a se pune intermediar intre oameni si Mantuitorul).