View Single Post
Vechi 12.05.2010, 20:18:49
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
„... Ce a fost cu Moise? Ce a fost cu Avraam? Ce a fost cu Ilie, ? Ce a fost cu Noe? Voi sunteți mai mult decât aceștia, măi tată. Sunteți cei de pe urmă, sunteți sfârșitul acestui veac.
... În curând se va da pe față că un singur Dumnezeu este și o singură lucrare și un singur plan este.
... Israele, Israele, copilașii Mei, pe cei care v-au dus pe voi în temniță, Eu i-am certat și i-am alungat și am luat cheile din mâna lor.”(CLD 15-04-1973)
Matei, Cap. 4:
8 Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor.
9 Și I-a zis Lui: Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie.
10 Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești".
Păi sensul este că ei sunt și vor fi mai mult decât aceia căci este Cuvântul lui Dumnezeu cu ei mai mult ca și cu aceia, deci în Ceruri sunt ei mai mult și nu pe pământ, și nu fiindcă au râvnit ei la bogățiile și împărățiile de sub soare, căci n-au râvnit ci le-au dăruit săracilor averile lor, deci ei nu se închină diavolului și nu slujesc lui mamona, ca să se ispitească pentru deșertăciuni din duhul minciunii măririi de sine, căci au lepădat poftele și „fericirile” cele din gLume.

Deci Domnul a replicat satanei că nu este suficient să te închini Tatălui în timp ce slujești poftelor celor rele ci trebuie să și asculți de Dumnezeu adică să-i fi credincios, căci în Duh și în Adevăr sunt închinătorii care sunt pe placul Tatălui, adică în Iubire și Smerenie și nu în trufia și fala vremelnică a „vieții” de sub soare. Deci nu este vorba de mândrie căci am spus că mărimea lor mai mult decât Moise și Ilie și Noe și Avraam vine din Darul mult mai mare dat celor din urmă de către Dumnezeu, căci ei sunt mai mici și sunt cei din urmă și de aceea sunt ei printre cei dintâi, căci mulți dintre cei din urmă vor fi cei dintâi și mulți dintre cei dintâi vor fi cei de pe urmă.

Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Fac cei alesi voia lui Dumnezeu?
Cum o fac?
Cine ( cum sunt cei care) se inchina la mamona?

Pui atâtea întrebări contrazicătoare că nu știu ce să-ți răspund, și nu ți-am spus să nu te miri...

Simplu. (așa fac voia lui Dumnezeu)

Iar cei ce slujesc lui mamona sunt cei ce se închină la satana.

Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Păi voi ar trebui să cunoașteți cine e marmota, și care e staniolul, dar voi nu vă uitați și în inima voastră ci vă luați după fața de lux a omului și așa vedeți mereu viceversa... fiindcă ascultați de nenia cu pisikaa în lesă și de tanti grijania pentru că ea vă face cafea neagră și bună, bună de tot și aburitoare și apoi la o șezătoare vă ghicește în zaț ce nebunie de pe urmă o să căpătați voi în viitor... și voi credeți și ascultați de ea și o râvniți pe aceea.

Dar degeaba vorbim că voi persiflați și vă jucați la marginile iadului... și acolo n-ai ce să faci decât îți furgăsești mereu cu ironia pălăria și apoi marmota înveșește în staniol ce a rodit pisikaa și împreună le acoperă cu nisisip... ca să dispară potoareaoarea... ce iese de la puteroareoare.

Asta e.

Iar acolo am zis că nu este pentru cine se pregătește ci pentru cine se nimerește, adică pentru cine ia aminte. Iar Adevărul este Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... dar mulți se rătăcesc și se poticnesc... dar cîndva se va vede.

Citat:
În prealabil postat de Maria-Luisa
Adevarul care e vsovivi? Cine se joaca cu marginile iadului? "Voi" nu e suficient. "Voi" fiind aceia care ce fac?

dar cei alesi, la ce iau aminte ?

Cine ia aminte, la ce? cine "se nimereste" inseamna "cine ia aminte", sau este ceva la voia intamplarii?

Sa nu iei numele Domnului in desert, te rog.
Păi tocmai asta e, cine nu ia în deșert numele Domnului aceia se smeresc și iau aminte știind că Adevărul nu este la voia întâmplării.

Deci vezi ți-ai știut răspunde fără să vrei, deci nu trebuie să mă întrebi pe mine căci nu știu eu prea bine Adevărul ci Cuvântul lui Dumnezeu.

Last edited by vsovivi; 12.05.2010 at 20:29:41.