View Single Post
Vechi 13.05.2010, 22:26:22
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Cum să-i judec eu? Și pentru ce? Nu ți-am spus că eu îi plâng pentru că vor muri în păcatele lor, și sf. Pavel ar fi făcut orice pentru frații lui ca să îi câștige, dar asta nu însemna că dacă le spunea Adevărul, atunci iată că defapt îi judecă.

Și chiar așa și spunem dacă spunem, dar unii nu mai spun și nu vor să lase dreptatea în mâna Lui Dumnezeu ci se îndreptățesc ei mereu din faptele legii, dar orice Credință fără fapte este moartă și judecata se va face după fapte, după învățătură, după tot cuvântul deșert pe care l-ai glăsuit și faptele nu sunt numai cele ce se văd ci și cele ce nu se văd așa încât pocăința se face din toată inima și faptele nu se fac pentru slavă de la oameni ci ele sunt roadele Credinței și a dragostei, nădăjduind în scăparea lui Dumnezeu din orice durere și din orice închisoare a păcatului și a patimii.

Deci așa spun și eu ca tine:
„Doamne, Tu le stii pe toate mai bine decat mine. Nu ma lasa sa judec nedrept niciun aproape al meu. Ca a Ta este Dreptatea, in veci. Amin.”

de ce Il prigonesti prin vorbele tale cele multe care judeca ?
Lasa-l pe Dumnezeu sa judece. Cei care-L rastignesc sunt tocmai cei care judeca nedrept. Crezi ca stii mai bine ca Dumnezeu ce va fi pentru acest popor?