Citat:
În prealabil postat de maria-luisa
de ce Il prigonesti prin vorbele tale cele multe care judeca ?
Lasa-l pe Dumnezeu sa judece. Cei care-L rastignesc sunt tocmai cei care judeca nedrept. Crezi ca stii mai bine ca Dumnezeu ce va fi pentru acest popor?
|
Lasa-l pe Dumnezeu sa judece. Cei care-L rastignesc sunt tocmai cei care judeca nedrept. Crezi ca stii mai bine ca Dumnezeu ce va fi pentru acest popor?
Deci pentru ce judeci pe cei ce judecă? Și de ce judeci pe cei care judecă pe cei ce judecă? Și de ce de ce judeci pe cei care judecă pe cei ce judecă pe cei care judecă? Și ...............
Dar nu ți-am spus că Îl las pe Dumnezeu să judece? Pentru că eu cred și știu că e drept! Nu-mi fac probleme, fiecare își va lua răsplata după faptele sale.
Dar Tatăl nu judecă pe nimeni! Iar Fiul a primit toată puterea în Cer și pe pământ, și nici El nu caută să judece pe cineva, iar chiar dacă judecă, atunci când judecă El caută să facă voia Tatălui, Carele L-a trimis și nu vrea să facă voia Sa, deci nu vrea să piardă pe nimeni. Astfel că nouă datu-ni-sa Cuvântul lui Dumnezeu ca să ne judecăm numai pe noi înșine pentru ca să ne pocăim aici și dincolo să fim în fericire... căutând să facem fapte vrednice de pocăință și nu vrednice de mândrie și nici roade vrednice de faptele legii ci de Credință căci Pocăința înseamnă Credință, Smerenie, Dragoste, Sfințenie, Pace.
Deci pentru ce tot ceri să nu judece unul sau altul? Nu cumva pentru faptul că ție ți se pare că judecă? Dar cel ce judecă nu face alteceva decât să se îndreptățească din faptele legii ... pe când creștinii se îndreptățesc prin Credința în Iisus Hristos...
Deci ieși din cerucul vicios ca să fi și dumneata așa de voioasă cum sunt și eu atât de voios.
Deci nu mai insinua cu întrebăruile tale acuyatoare?
Căci nu întrebările aste trebuie să le pui sau să ți le pui ci o singură întrebare ni se va pune de Către Cuvântul lui Dumnezeu:
''-De ce sau pentru ce n-ai crezut? ''