View Single Post
Vechi 17.05.2010, 08:32:02
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de izotaurel Vezi mesajul
Vorbiti voi in limbi pentru ca e usor sa scoateti sunete aiurea dar puteti sa faceti si restul profetiilor din Biblie ?

"17. Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,
18. Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși. " Marcu 16

Avand in vedere ca nu vreau sa va vad mort nu o sa va rog sa luati serpi in mana, sa beti otrava o sa va rog doar sa mergeti intr-un spital si sa vindecati toti oamenii de acolo. Asa vom stii ca sunteti oamenii lui Iisus altfel sunteti impostori. Acelasi lucru este valabil pentru TOTI crestinii.
Da, Aurel, aceste lucruri inca se mai intampla astazi. Inca oamenii sunt vindecati, demonii sunt izgoniti. Am auzit oameni pe care altii au incercat sa-i otraveasca si nu au reusit, desi au mancat mancarea otravita, caci Dumnezeu i-a pazit. Nu am auzit de serpi pentru simplul motiv ca oamenii nu prea se mai intalnesc astazi serpi umbland liberi. Un singur caz am auzit despre un misionar in jungla Amazonului, care s-a trezit dimineata incolacit de in sarpe mare. Sarpele doar statea pe el si nu-i facea nimic. Apoi s-a dat jos si a plecat linistit. Acesta a fost un semn ingaduit de Dumnezeu pentru indieni,care au primit imediat Evanghelia, caci, in cultura lor, asta era o dovada de mare autoritate spirituala.

Insa, sa nu cadem in ispita sa spunem ca ar trebui vindecati TOTI bolnavii. Nici Hristos nu a vindecat toti bolnavii, ci numai pe cei ce veneau la El. Apostolii nu ii vindecau pe toti, ci numai pe cei pe care Dumnezeu voia sa-i vindece. Chiar si apostolii mai erau bolnavi cateodata. Darul de vindecare este dat omului, dar actioneaza numai la dorinta lui Dumnezeu.

La fel si otrava nu trebuie sa o bem ca sa ne dam in spectacol ca avem viata lunga. Dar daca se intampla ca cineva sa vrea sa te otraveasca tu poti refuza mancarea. Dar daca tu nu stii ca ti-a pus otrava, sau stii dar nu poti sa te opui, Dumnezeu te va pastra in viata daca ai credinta in El.

Deci , ideea e sa fii un om intelept si cu frica de Dumnezeu. Daca Dumnezeu ti-a dat un dar, l-a dat pentru a-L sluji, nu pentru show sau ambitii personale. Si trebuie sa-L slujesti cu frica, deoarece ai in mana ta comoara nepretuita a lui Dumnezeu si puterea lui, care, daca nu e folosita altruist, poate devenin o sabie cu doua taisuri.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14