Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2010, 22:42:19
izotaurel izotaurel is offline
Member

Data înregistrării: 01.05.2010
Implicit

Vorbiti voi in limbi pentru ca e usor sa scoateti sunete aiurea dar puteti sa faceti si restul profetiilor din Biblie ?

"17. Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,
18. Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși. " Marcu 16

Avand in vedere ca nu vreau sa va vad mort nu o sa va rog sa luati serpi in mana, sa beti otrava o sa va rog doar sa mergeti intr-un spital si sa vindecati toti oamenii de acolo. Asa vom stii ca sunteti oamenii lui Iisus altfel sunteti impostori. Acelasi lucru este valabil pentru TOTI crestinii.
Vechi 16.05.2010, 22:59:26
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de izotaurel Vezi mesajul
Asa vom stii ca sunteti oamenii lui Iisus altfel sunteti impostori. Acelasi lucru este valabil pentru TOTI crestinii.
Nu mai inteleg nimic. Tot zici „voi”, „sunteti”. Tu nu esti printre crestini?
Vechi 17.05.2010, 01:37:18
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
Vorbiti voi in limbi pentru ca e usor sa scoateti sunete aiurea dar puteti sa faceti si restul profetiilor din Biblie ?

"17. Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi,
18. Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși. " Marcu 16

Avand in vedere ca nu vreau sa va vad mort nu o sa va rog sa luati serpi in mana, sa beti otrava o sa va rog doar sa mergeti intr-un spital si sa vindecati toti oamenii de acolo. Asa vom stii ca sunteti oamenii lui Iisus altfel sunteti impostori. Acelasi lucru este valabil pentru TOTI crestinii.
izotaurica tu ai baut ceva,ba tu esti plecat ra ba nici atit lucru nu sti ca in lumea asta materiala DUMNEZEU nu vindeca doar pe cine vrea Sfintia Sa ai lovit sub tinta.
Vechi 17.05.2010, 01:51:35
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Noi nu ne inchinam Maicii Domnului dar o cinstim si o apreciem foarte mult pentru slujba ei

Sunt de acord.
Eu vorbesc in limbi. Cauta-i si pe ceilalti 11 si organizeaza evenimentul!
penticosti oare nu crezi ca ii ceri prea mult la anatoli de unde sa- ti aduca atitia ca de ti-ar aduce sigur ai incurca-o asa ai avut tentativa de al inchide ca pe brisca[briceag]ai vazut am inceput sa fac traduceri Ardealo-romane.
Vechi 17.05.2010, 06:00:00
izotaurel izotaurel is offline
Member

Data înregistrării: 01.05.2010
Implicit

Citat:
Nu conteaza ce sunt eu, conteaza ce pretinzi tu ca esti.

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
izotaurica tu ai baut ceva,ba tu esti plecat ra ba nici atit lucru nu sti ca in lumea asta materiala DUMNEZEU nu vindeca doar pe cine vrea Sfintia Sa ai lovit sub tinta.
Multumesc pentru cuvintele frumoase pe mi le adresezi dar uita-te in Biblie mai bine, scrie foarte clar. Daca tu vrei sa intelegi altceva e problema ta dar sa stii ca te minti singur.
Vechi 17.05.2010, 08:32:02
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:

Da, Aurel, aceste lucruri inca se mai intampla astazi. Inca oamenii sunt vindecati, demonii sunt izgoniti. Am auzit oameni pe care altii au incercat sa-i otraveasca si nu au reusit, desi au mancat mancarea otravita, caci Dumnezeu i-a pazit. Nu am auzit de serpi pentru simplul motiv ca oamenii nu prea se mai intalnesc astazi serpi umbland liberi. Un singur caz am auzit despre un misionar in jungla Amazonului, care s-a trezit dimineata incolacit de in sarpe mare. Sarpele doar statea pe el si nu-i facea nimic. Apoi s-a dat jos si a plecat linistit. Acesta a fost un semn ingaduit de Dumnezeu pentru indieni,care au primit imediat Evanghelia, caci, in cultura lor, asta era o dovada de mare autoritate spirituala.

Insa, sa nu cadem in ispita sa spunem ca ar trebui vindecati TOTI bolnavii. Nici Hristos nu a vindecat toti bolnavii, ci numai pe cei ce veneau la El. Apostolii nu ii vindecau pe toti, ci numai pe cei pe care Dumnezeu voia sa-i vindece. Chiar si apostolii mai erau bolnavi cateodata. Darul de vindecare este dat omului, dar actioneaza numai la dorinta lui Dumnezeu.

La fel si otrava nu trebuie sa o bem ca sa ne dam in spectacol ca avem viata lunga. Dar daca se intampla ca cineva sa vrea sa te otraveasca tu poti refuza mancarea. Dar daca tu nu stii ca ti-a pus otrava, sau stii dar nu poti sa te opui, Dumnezeu te va pastra in viata daca ai credinta in El.

Deci , ideea e sa fii un om intelept si cu frica de Dumnezeu. Daca Dumnezeu ti-a dat un dar, l-a dat pentru a-L sluji, nu pentru show sau ambitii personale. Si trebuie sa-L slujesti cu frica, deoarece ai in mana ta comoara nepretuita a lui Dumnezeu si puterea lui, care, daca nu e folosita altruist, poate devenin o sabie cu doua taisuri.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 17.05.2010, 08:36:26
angel4ver angel4ver is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2010
Implicit

Citat:
nici eu nu suport cand se face diferenta asta :|
nu-mi place deloc cand aud pe cineva ca "ei" sunt diferiti de "noi" sau de "voi". apeleaza la pronumele personal ca sa ne atraga atentia ca nu suntem la fel sau ce?
de ce nu putem sa fim toti "noi"?

atatea diferente si conflicte cand in esenta suntem toti la fel 8-|
in loc sa ne rugam incontinuu, pentru ca asta ne mai tine-n viata si sa credem in continuare in Dumnezeu, ce facem? intram pe forumuri, facem 30 sau 150 de pagini in functie de subiect si incepem o conversatie care nu are sanse sa se termine.
pai daca ia cineva aceste 30 de pagini si citeste fiecare post in parte, pai din 30 de pagini ajunge la 2, maxim 3 pagini :|
Vechi 17.05.2010, 09:30:45
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anatolie Vezi mesajul
Atei merg in iad si noi suntem foarte pacatosi si mergem si noi cu pasi repezi daca nu ne pocaim dar ei vor sa fie siguri ca ne duce in mana lui lucifer. Trebuie alungati cei hulitori din acest forum!
Ce intelegi prin "ateu"?
Vechi 17.05.2010, 09:39:06
Banned

Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de angel4ver Vezi mesajul
nici eu nu suport cand se face diferenta asta :|
nu-mi place deloc cand aud pe cineva ca "ei" sunt diferiti de "noi" sau de "voi". apeleaza la pronumele personal ca sa ne atraga atentia ca nu suntem la fel sau ce?
de ce nu putem sa fim toti "noi"?

atatea diferente si conflicte cand in esenta suntem toti la fel 8-|
Sunt in totalitate de acord cu tine, toti oamenii suntem creeatia lui Dumnezeu si, macar ca nu suntem la fel, suntem egali.

Eu nu fac diferente intre oameni in general vorbind.

Fac diferente intre modul in care posteaza utilizatorii forumului. Unii sunt sinceri, altii vor doar sa se distreze pe seama cuiva. Tu crezi ca izotaurel mi-a scris de bunacredinta? El a scris sa se dea mare smecher, uita-te te rog la postarea lui, ce intelegi din ea? Eu am inteles un singur mesaj: „ ba baiete, orice-ai face esti un impostor”.

Cand intalnesc atfel de mesaje, ma leg de un cuvant, doua si ma distrez deturnand postul lui. Nu cred ca tipii merita altceva.

Nu le lua si tu pe toate asa in serios. Suntem aici ca sa ne mai si distram.

Last edited by penticostalulmantuibil; 17.05.2010 at 09:42:55.
Vechi 17.05.2010, 09:52:42
Banned

Implicit

Citat:
penticosti oare nu crezi ca ii ceri prea mult la anatoli de unde sa- ti aduca atitia ca de ti-ar aduce sigur ai incurca-o asa ai avut tentativa de al inchide ca pe brisca[briceag].
Nu-i problema mea de unde sa-mi aduca partenerii de experiment, el s-a oferit. Asa ca trebuie sa-i caute.

Anatoli s-a inchis singur in propunerea lui. S-a bagat in cusca, a pus lacatul si a aruncat cheia departe. Daca tot vrei sa-l ajuti, cauta cheia si du-i-o!

Citat:
ai vazut am inceput sa fac traduceri Ardealo-romane.
:)) Da, mai Gibi, sunt uluit ce schimbari faci. Tu scrii sau dictezi unui prieten? Ca pareai cam analfabet cand ai intrat pe forum...

Last edited by penticostalulmantuibil; 17.05.2010 at 12:21:44.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28