View Single Post
Vechi 18.05.2010, 10:22:01
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner Vezi mesajul
Păi citim și ne convingem tot mai abitir că e minciună și de partea cui se află dreptatea. Citim în Cuvântul Pucios zis "al lui Dumnezeu", căci tocmai prin "Cuvântul lui Dumnezeu" se dă pe față Minciuna: În loc de "Lăsați pruncii să vină la Mine", ce găsim? Găsim un Irod Pucios Sângeros care proclamă Stricarea Zămislirii Pruncilor în Oastea Pucioșilor:

“Apropie-te de Mine, oștire română, căci copiii care vin, nu sunt de la Mine, nu sunt cu Mine, că Dumnezeu va strica școala cea pământească și va înălța biserică dacă va fi ascultare. Dumnezeu va strica zămislirea pruncilor dacă va fi ascultare în oștirea română, căci am luat altoi pentru voi și pun altoi de la început, ca cel născut să rămână înviat. Dacă voi reuși, bine va fi" (Citat din Cuvântul de la Pucioasa, din data de 7-01-1966).

Nu era sigur că va reuși, și n-a reușit. Pentru că nu mor caii când vor câinii. Deci pricepem bine și cercetăm cine ne amăgește cu adevărat pe noi, căci Trâmbița a șasea Apocaliptică i-a amăgit pe toți că Irodul Pucios, stricător al Zămislirii Pruncilor și stricător al Celor 7 Taine ale Bisericii, începând cu Căsătoria și cu Botezul, ar fi ... cică, Iisus Hristos:

“... Creștinilor, supravegheați-vă copiii, că Dumnezeu S-a hotărât ca nici un copil să nu se mai zămislească.... …Opresc căsătoria! După anul nou, trimit un număr de fecioare la mănăstire, nu voiesc să mai căsătoresc. Din toate familiile creștine, să fie o fiică la mănăstire și feciori…” (Citat din Cuvântul de la Pucioasa, din data de 4-12-1975)

Degeaba a hotărât Irodul Pucios și a "proorocit" să nu se mai zămislească nici unul dintre cei 11000 de prunci în județul Dâmbovița. Dar ei tot s-au zămislit, din 1966 încoace, și s-au căsătorit, și acum - unii dintre ei - au și ei copii. Că nu mor caii când vor câinii și când planifică ei în proorociile lor mincinoase.

Deci, citim și pricepem bine proorociile mincinoase ale pucioșilor și ne dăm seama cine este amăgitorul și uneltele peste care se arată el. Iar Vsovivi este unealta cea din urmă, care se întrevede că va ajunge, încet încet, pe măsură ce-i crește râvna, cea dintâi.
Deci, nu ne lăsăm păcăliți, chiar dacă ne mhinți, mhoțule!

Ce mai e de zis când văd că te-ai luat cu MM de mână și nu vreți să vedeți ci v-ați smintit cu ironia și batjocura ca să-i faceți pe plac lui nenia cu pisisikaa pentru cafiaua lui tanti grijania... deci te plâng... și nu mai am cuvinte și speranțe la tine, e clar că vorbesc în yadar că voi nu citiți cu bună credință ca să pricepeți ci ''dovediți'' minciunile lui nenia, și de aia interpretările voastre sunt absurde căci voi deși citiți Același Cuvânt al Lui Dumnezeu, voi cu toate acestea primiți o altă evanghelie, repede primiți altă evanghelie: a fățărniciei și a slujirii poftelor cele rele ca să plăceți gLumii și să fiți ca ea... deci am tristețe mare la adresa ta stimată AngelicaKroner... dar și așa nu-ți pasă din moment ce poți să vorbești atât de urât... că pavlovici te-a învățat cum să batjocurești proorocii și sfinții... a avut grijă ca să te învețe.

Deci iată că tu te-ai dovedit mincinoasă dând un citat rău și absurd, scos așa prin trunchiere, căci citatul corect este ăsta:

''... O, apropie-te de Mine, țară românească, că de nu Mă vei asculta, va rămâne întru tine semn de la Mine cum a rămas ca amintire din mănăstirile împăraților. Apropie-te de Mine, oștire română, căci copiii care vin, nu sunt de la Mine, nu sunt cu Mine, că Dumnezeu va strica școala cea pământească și va înălța biserică dacă va fi ascultare. Dumnezeu va strica zămislirea pruncilor dacă va fi ascultare în oștirea română, căci am luat altoi pentru voi și pun altoi de la început, ca cel născut să rămână înviat. Dacă voi reuși, bine va fi, așa cum scrie în carte la rugăciune: ''precum în cer așa și pe pământ'', fără păcat. Credința să o păstrați, căci multă credință este întinată. Crede în Dumnezeu, dar face și păcat lumea. ''

Deci se înțelege din citat că: ''în fărădelegi m-am zămislit și în păcate m-a născut maica mea, Adevărul L-ai iubit, cele ascunse și cele nearătate ale înțelepciunii Tale mi-ai arătat mie'' ...

Adică toți copiii ce merg la oaste nu merg la oastea și armata Domnului ci devin spahii și ienicieri în legiunile antichristului, și cum se face asta? Păi prin școlile care scot învățături mincinoase, ateiste, necredincioase, false, pline de ură și îndoială față de Credință, și acest lucru înseamnă zămislire de prunci fără Dumnezeu care nu sunt de la Mine, și iată că Domnul oprește zămislirea de fii și fiice ai Babilonului, dar cum o oprește? Care este procedeul? Săvârșind mișelie așa ca Irod? Așa cum susți dumneata? Nicivorbă ci prin altoi și pentru o viață fără păcat căci ei nu vor mai muri, deci iată cum pe copiii uciși de antichrist Domnul vrea să-i învie spre viață veșnică:

''...căci am luat altoi pentru voi și pun altoi de la început, ca cel născut să rămână înviat.'' ''Dacă voi reuși, bine va fi, așa cum scrie în carte la rugăciune:''precum în cer așa și pe pământ'', fără păcat. ''

Apoi în legătură cu Tainele, iar înțelegi viceversa și numai ca să vă arătați absurdul dar nu vă e rușine că vă arătați rușinea minciunilor pe care le propagați printr-o miștocăreală pironică?

“... Creștinilor, supravegheați-vă copiii, că Dumnezeu S-a hotărât ca nici un copil să nu se mai zămislească.... …Opresc căsătoria! După anul nou, trimit un număr de fecioare la mănăstire, nu voiesc să mai căsătoresc. Din toate familiile creștine, să fie o fiică la mănăstire și feciori…” deci așa oprește taina căsătoriei care e numai pentru zămisleirea pruncilor celui rău : trimit un număr de fecioare la mănăstire, nu voiesc să mai căsătoresc. Din toate familiile creștine, să fie o fiică la mănăstire și feciori…''

Păi nu vezi cum oprește Domnul Căsătoria? Trimite ficele și feciorii la mănăstire ca să rămâie feciori și fecioare dar nu oricum ci numai așa ca Preasfânta Maria și ca și Iisus Hristos căci Tatăl așa dorește ca să fie oamenii toți ca Iisus Hristos și nu altfel... Deci cum oprește căsătoria dacă zice ca în familiile creștine să fie o fiică sau un fiu care îmbrățișează viața sfântă? Păi nu e împotriva familiei ci împotriva familiilor care sunt numai și numai pentru gLume și nu se unesc pentru Dumnezeu, căci iată că nici un rod al lor nu îl lasă să meargă la mănăstire, nu-l lasă să aibă viață sfântă ci când aud în familia de azi de Mănăstire, de călugărie, de viață feciorelnică, cum că ai vrea să ajungi ca Iisus Hristos, ca sfintele sau sfinții, cum aud imediat te privesc altfel și te trimit la nebuni... nu că n-ai fi... dar ești un nebun pentru Hristos.

Deci vezi dumneata ce înseamnă:

''Lăsați copiii să vină la Mine?'' Să-i lași să ducă viață sfântă ca urmând lui Hristos să ajungă vii și să nu mai moară în păcatele lor și ale părinților lor și ale școlilor gLumii cu toate armatele și oștirile lor păgâne pline de necredință că or să pățească așa cum au pățit ''mănăstirile'' de împărați... că niciuna nu a rămas... ci numai mănăstirile săracilor ce s-au sfințit rămân în veșnicie.

Deci lor le este oprită căsătoria, căci monahii și monahiile sunt căsătoriți cu Dumnezeu! iar dacă se căsătoresc cu cineva, după ce au depus voturile și au jurat credință, atunci săvârșesc adulter, căci se reîntorc la gLume...

Așa că dacă nu știi ce vrei, nu ești suficient de credincios, nu jura că o să pățești ca Petru cel ce s-a mândrit și apoi s-a lepădat, iar dacă juri atunci trebuie să fii conștient că nu vei mai avea relații cu alte femei sau bărbați și nu vei mai avea copii decât frați și fii duhovnicești...

Știu că e greu de ales, de aceea mai bine stai mult și nu juri până ești sigur că aia e ceea ce vrei... viață duhovnicească... iar dacă nu crezi și nu te simți fericit atunci pleci că nu se supără Dumnezeu, căci e mai bine să pleci decât să hulești!

Da, da, ''bine'' de tot ''pricepeți'' voi proorociile... și de aia a și zis Nichita Stănescu așa ''nu mor caii când vor câinii'' că nu pricepeau ei, ăia unii dăștepți din conducere, nu pricepeau iubirea poetică și patriotică a lui ci îi doreau moartea că nu se închina la ispisisikaa...

Dar expresia are două sensuri, una e pentru perioada comunistă, când câinii erau securiștii cu mapa, iar caii erau cei de sub jug cu sapa, dar acum e invers, caii sunt caii lui antichrist, Apocaliptici și câinii credinței degeaba vor să moară caii blestemelor căci ei nu mor așa cum vor câinii, căci este scris nu aruncați mărgăritarele voastre înainte porcilor sau a câinilor căci le vor călca în picioare și se vor întoarce ca să vă rupă...

Problema este că voi nu știți cine sunt mărgăritarele voastre... și asta e problema... și numai o să vă treziți la sfârșit când o să fiți întrebați:

''-Da' de ce nu ai grijit de mărgăritale tale?'' de ce le-ai băgat în oastea lui Irod? Sau voi nu știți că Irod nu a vrut să dea slavă Lui Dumnezeu ci a vrut să i se dea slavă doar lui? Și nu era un rege oarecare, și nici un om prost așa ca mine care mereu mă închin mie, ci el era însăși regele lui Iuda sau a lui Israel, era regele poporului Domnului, poporul cel vechi care nu L-a ascultat ci L-a părăsit... așa ca mulți dintre noi... că nu e suficient să-L asculți o dată sau de două ori ci trebuie să-L urmezi în veșnicie urcând cu El Golgota și trecând cu El prin moarte fără să te nemulțumești, sau revolți și fără să blestemi pe fratele tău mai puțin înțelept... ci să iubești cu sfințenie feciorelnică până la sfârșit, întotdeauna... nu de la tine ci cu dragostea lui Dumnezeu... și așa să rabzi, să rabzi, să rabzi... mie îmi cer și nimănui altcuiva... dar nu pot... căci iar caut să plac oamenilor... și devin un milog urât cu multă milă spurcată de sine însușiri... și apoi mă răybun și merg la răzebel, răzbeu... și beu și beu și nu mă mai satur.

Last edited by vsovivi; 18.05.2010 at 10:50:00.